Sezonul Balanței, 23 septembrie - 23 octombrie 2022. Intrarea Soarelui în Balanță pentru fiecare zodie/ascendent
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 23 sep 2022, 14:52
WhatsApp
Foto Pexels
Sezonul Balanței se desfășoară între 23 septembrie și 23 octombrie și aduce în prim-plan intrarea Soarelui în acest semn al frumosului, al dorinței de armonie, dar și al negocierilor. Vom fi mai deschiși către ceilalți, vom încerca să căutăm și partea armonioasă a lucrurilor. 

Sezonul Balanței prezintă intrarea Soarelui în acest semn și dorința noastră de echilibru, însă și o oarecare doză de ezitare, mai ales având în vedere faptul că Balanța dorește să evite orice înfruntare pentru a menține pacea. 

Sezonul Balanței este cel care creează poduri, punți, căi de legătură între noi și ceilalți. În următoarea lună vom fi atenți la nevoile și dorințele interlocutorilor. Vom încerca să apelăm cât se poate de des la pace, la armonie și dreptate. De asemenea, vom fi mai dornici să participăm la evenimente: familiale, culturale/artistice sau profesionale. Preocuparea pentru situațiile de tipul win-win va scoate tot ce este mai bun din noi. Și să nu uităm că Sezonul Balanței este potrivit și pentru a scoate tot ce este mai bun în garderoba noastră. Sau de ce nu? Să o îmbunătățim, spune astrologul Daniela Simulescu. 

Semnele de Foc, Berbec, Leu, Săgetător, se vor putea manifesta pe placul lor în timpul Sezonului Balanței. De ce? Vor găsi public dornic să le asculte, să le valideze sau să le motiveze. În plus, le va mai pieri sentimentul acut de nerăbdare pentru că se vor simți în siguranță. Important este să nu stea prea mult în casă, să socializeze, să călătorească și să se preocupe de educația lor sau să acorde atenție dezvoltării personale.

Previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

Berbec/ Ascendent în Berbec

G Ad:

Soarele se duce în casa a 7-a și luminează relațiile personale, în special relația cu persoana iubită. Cei care sunt deja într-o relație au nevoie să depună mai mult efort în cadrul acesteia. „Trebuie să rețineți că nu mai este doar despre voi”, spune astrologul Daniela Simulescu.

Leu/ Ascendent în Leu

Soarele se mută în casa a 3-a și vă aduce într-o oază a comunicării. Casa a 3-a pentru voi e o casă plină de telefoane, laptopuri, tehnologie, dar și de mașini, drumuri, mici călătorii. Este o perioadă bună să vorbiți, să comunicați, să scrieți, să vă faceți publice gândurile printr-un blog, eventual.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Soarele se mută în casa a 11-a și le aduce Săgetătorilor multe evenimente, următorul pas, planuri importante, oamenii importanți. Pe vremuri se considera că această casa a 11-a este o casă a îngerului păzitor, printre altele.

Continuarea pentru celelalte zodii, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro