SEVIL SHHAIDEH, PREMIER. Ce decizie ia Klaus Iohannis- SONDAJ
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Toată suflarea românească îl așteaptă pe președintele Klaus Iohannis. ”După Crăciun” a spus la ultima apariție publică. Atunci urmează să desemneze premierul. Sau nu. 

Un lucru e sigur: propunerea PSD este Sevil Shhaideh. În vreme ce unii liberali se întreabă cum a crezut Liviu Dragnea că Klaus Iohannis îi va accepta propunerea, alții recunosc că PSD a câștigat alegerile și consideră că președintele va accepta propunerea social-democraților. Între timp, a existat o întâlnire între Dacian Cioloș și Liviu Dragnea, dar și consultări la Palatul Cotroceni. Fără rezultat până acum. 

Potrivit ultimelor informații, președintele Klaus Iohannis va face anunțul într-o oră, la ora 12:00. 

Președintele a lăsat în suspans liderii politici de Crăciun. Ei au dat declarații pașnice, vrând să pară că n-au emoții. Sociologul Marius Pieleanu a spus, la Antena 3, că acum PSD-ul și Liviu Dragnea sunt pe poziții de câștig, dar, dacă Klaus Iohannis o va respinge pe Sevil Shhaideh, social-democrații vor fi într-o situație dificilă. 

Vă invităm să răspundeți în sondajul DCNews ce credeți: o va desemna sau nu președintele pe Sevil Shhaideh premier al României. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel