Sever Voinescu sugerează urgentarea demiterii lui Blaga
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
voinescu dc
voinescu dc

Democrat-liberalul Sever Voinescu a declarat, marți, pentru NewsIn, că Partidul Democrat Liberal (PDL) are nevoie de o convenție cât mai repede, întrucât USL și-a anunțat congrese în perioada imediat următoare. El a sugerat că actuala conducere a partidului trebuie schimbată imediat, așa cum a fost cazul la alegerile locale. 

”După locale, am schimbat conducerea PDL într-o lună, nu văd de ce acum ne trebuie șase luni”, a declarat Sever Voinescu.

”După părerea mea, trebuie să aibă loc cât se poate de repede şi cred că trebuie să aibă loc cât se poate de repede, pentru că pe de-o parte văd că ceilalţi competitori politici şi-au aunţat congrese în următoarele două, trei luni şi suntem în postura ridicolă în care învingătorii se primesc în primele două, trei luni, iar învinşii stau să se mai gândească când să facă Congresul, şi ăsta este un semnal politic după părerea mea aproape catastrofal. Trebuie să existe o formă oficială, clară la nivel important în care partidul îşi asumă acest eşec dureros în alegeri”, spune Sever Voinescu

”Şi pe de altă parte cred că trebuie să aibă loc foarte curând pentru că, mă gândesc eu, este deja un precedent existent în partidul nostru. Vă amintesc că după locale, într-o lună maxim de la locale, dacă îmi amintesc bine am făcut Congresul şi am schimbat conducerea. Spuneam că 22% e un rezultat foarte slab. Nu văd de ce cu 16% ne trebuie şase luni ca să ne gândim dacă rezultatul este bun sau nu”, a adăugat el.

Sever Voinescu a mai spus că nu s-a gândit încă dacă va candida pentru vreo funcție în conducerea partidului. El a demisionat din funcția de prim-vicepreședinte al PDL pe 14 decembrie, în cadrul ședinței Colegiului Director al Partidului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel