Sesizare din PSD: Are iz de DNA
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Senatorul PSD Sorin Bota crede că ”heirupismul” în refacerea lucrărilor la lotul 3 al autostrăzii Sibiu - Orăștie are iz de DNA. 

”Conform informațiilor apărute în mass-media, Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) repară autostrada Sibiu - Orăștie fără a avea documentația amănunțită necesară la nivel de proiect tehnic și detalii de execuție. Compania a amânat termenul de redeschidere a traficului rutier pe segmentul Cunţa (judeţul Alba) – Sălişte (judeţul Sibiu), din 30 septembrie, pentru 10 octombrie. Motivul invocat a fost că ploile nu au permis un ritm susţinut al lucrărilor”, a afirmat Sorin Bota. 

Senatorul PSD a precizat că ”amânarea redeschiderii traficului pe acest lot de autostradă are câteva motive reale: 1. Nu se poate da în exploatare o lucrare executată fără proiect, fără plan de calitate și fără program și control de la Inspectoratul de Stat în Construcții; 2. Eludarea tuturor reglementărilor în domeniu e foarte gravă și trebuie cosmetizată”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel