Serviciile care eliberează permise de conducere, paşapoarte şi cărţi de identitate, închise pe 26 decembrie
Autor: Nicoleta Baciu | Publicat pe: 26 dec 2022, 09:28
WhatsApp
Serviciile care eliberează permise de conducere, paşapoarte şi cărţi de identitate, închise pe 26 decembrie. Sursa - pixabay.com
Serviciile care eliberează permise de conducere, paşapoarte şi cărţi de identitate, închise pe 26 decembrie. Sursa - pixabay.com
Serviciile publice comunitare care eliberează permise de conducere, paşapoarte şi cărţi de identitate nu vor fi deschise pe 26 decembrie 2022 şi pe 2 ianuarie 2023, care sunt declarate zile de sărbătoare legală în care nu se lucrează.

'În funcţie de numărul solicitărilor şi de volumul de lucru, în anumite judeţe, programul serviciilor publice comunitare poate suferi modificări, sens în care vă recomandăm să urmăriţi paginile de internet ale serviciului public comunitar din judeţul care vă interesează. Este important de menţionat că, pentru a veni în sprijinul cetăţenilor interesaţi, Direcţia Generală Permise de Conducere şi Înmatriculări recomandă folosirea serviciului programări online - https://www.drpciv.ro/drpciv-booking', a informat Ministerul Afacerilor Interne.

Direcţia Generală Permise de Conducere şi Înmatriculări a lansat, la începutul lunii decembrie, un nou serviciu online prin intermediul site-ului propriu, pentru facilitarea plăţilor reprezentând contravaloarea permisului de conducere, certificatului de înmatriculare, autorizaţiei de circulaţie provizorie, precum şi a plăcuţelor cu număr de înmatriculare. Cetăţenii care au nevoie de un nou document de călătorie au posibilitatea de a se programa online folosind platforma https://epasapoarte.ro/. De asemenea, după depunerea cererii de eliberare a paşaportului, stadiul acesteia poate fi verificat pe https://epasapoarte.ro/verifica/. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?