Data actualizării:
Data publicării:

Serialul "Vlad", de la PRO TV, nu se mai filmează. Nu va mai fi difuzat - Anunț oficial

Autor: Ema Apostu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Filmările pentru serialul "Vlad" se opresc și nu va mai fi difuzat. PRO TV a făcut anunţul oficial.

"Luând în considerare contextul actual, conducerea PRO TV a decis să oprească filmările pentru serialul VLAD, încă de săptămâna trecută. Având în vedere acest lucru, difuzarea noului sezon al serialului se va întrerupe începând cu ziua de luni, 23 martie. Filmările serialului vor reîncepe odată ce contextul o va permite.

Fanii serialului vor putea urmări, pe platforma protvplus.ro, toate episoadele difuzate până acum, gratuit, la orice oră, de oriunde din România. De asemenea, echipa VLAD a pregătit o mulțime de materiale foto și video, în exclusivitate, care vor putea fi urmărite pe conturile oficiale de social media ale serialului VLAD", a transmis PRO TV pe site-ul serialului.

"Sănătatea tuturor este cel mai important lucru"

"Știm ca #vladay nu va mai fi la fel fără întâlnirea noastră de la 20:30, însă în acest moment sănătatea tuturor este cel mai important lucru. Vom fi însă alături de voi aici pe contul de Facebook cu proiecte speciale pe care în alt context, timpul nu ne-ar fi permis și nu am fi putut să le facem și să le împărtășim cu voi. Ne bucuram de ce avem și rămânem alături de voi, aici pe #vladserial", a mai transmis PRO TV pe pagina de Facebook dedicată serialului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel