Serialul pe care îl poți începe în ce ordine îți dorești. „Kaleidoscope ” face valuri pe Netflix/ video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
FOTO: Pexels
FOTO: Pexels
Sezonul 1 din Kaleidoscope are opt episoade, dar fiecare spectator le va vedea primele șapte într-o ordine diferită.  

Fiecare episod are loc cu ceva timp înainte sau după furtul din intrigă, completând diferite detalii, înainte ca spectatorul să vadă, la final, ce se întâmplă cu adevărat, scrie site-ul de specialitate Rotten Tomatoes.

Giancarlo Esposito joacă rolul lui Leo Pap, liderul unei echipe care îi include Paz Vega, Rosaline Elbay, Peter Mark Kendall, Jordan Mendoza și Jai Courtney. Ei vor să-l învingă pe Roger Salas (Rufus Sewell), a cărui protejată Hannah (Tati Gabrielle) îl ajută să contracareze jaful.

Esposito a susținut pe deplin planul de a afișa episoadele Kaleidoscope într-o ordine diferită pentru fiecare spectator Netflix. Deoarece numerele erau irelevante, scenariile au fost codificate cu culori.

„Ideea de a ordona lucrurile este în noi ca ființe umane; am crescut cu asta de mult timp”, a spus Esposito. „Trebuie să existe o ordine în viață și acea ordine este etichetată. Deci, din nou, suntem conectați la etichete în viața noastră. Dar dacă nu ar exista etichete? Ce se întâmplă dacă totul se petrece acum, dintr-o dată? Ce se întâmplă dacă toate evenimentele din viața ta se desfășoară în același timp? Dacă toate viețile voastre diferite se petrec în același timp.”

Courtney a spus că ordinea aleatorie va contribui, de asemenea, la tensiunea serialului.

Fiecare episod informează asupra unui personaj diferit, astfel încât actorii au primit mai întâi episodul cel mai relevant pentru fiecare personaj în cauză. Pentru Elbay și Gabrielle, acestea au fost „Roșu” și „Galben”. Pentru Courtney, eposiodul a fost „Roz”. Din moment ce Judy (Elbay) și Bob (Courtney) sunt căsătoriți, „Roz” s-a dovedit relevant și pentru Elbay.

Garderoba este importantă pentru Esposito, ca actor. El a vorbit în interviuri despre cravata compusă cu grijă și pantofii lustruiți ai lui Gus Fring din Breaking Bad și Better Call Saul ca o cale de a intra în acel personaj. Pentru Leo, Esposito a mers în cealaltă direcție.

„Mi-am dorit ca tipul ăsta să fie un om care să arate banal”, a spus Esposito.

Bob este spărgătorul de seifuri al echipei, iar actorul care-l joacă poate sparge acum un seif și în viața reală, datorită pregătirii sale pentru Kaleidoscope.

„Este de fapt foarte simplu. Există câteva mișcări. Nu am de gând să intru în detalii - informații privilegiate - dar trebuie doar să lucrezi cu adevărat la o atingere sensibilă. Există aproape un al șaselea simț, dar practic asculți anumite mecanisme care se instalează în seif. Cam așa arată. Nu este mare lucru, dar trebuie să fii bine antrenat pentru a o face bine”, a spus Courtney.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel