Sergiy Mishchurenko, ucraineanul care a cucerit inimile juraților la Românii au Talent. Dragoș Bucur: Momentul este impecabil, e strălucitor!
Data publicării:
Autor: Elena Aurel
WhatsApp
Românii au talent
Românii au talent
Sergiy Mishchurenko a cucerit inimile juraților și ale oamenilor din public prin dansul prezentat pe scena de la Românii au Talent. 

Sergiy Mishchurenko este un tânăr în vârstă de 33 ani care s-a născut în Ucraina, dar în prezent locuiește în Koln, Germania. Concurentul este dansator, artist și acrobat, iar pe scena de la Românii au Talent a prezentat un dans acrobatic în urma căruia a cucerit inimile juraților și ale oamenilor din public. 

Întrebat dacă are un ritual înainte de a intra pe scenă, acesta a spus că îi place să asculte muzică și să se încălzească. 

„Trebuie să mă încălzesc 40 de minute înainte să ies pe scenă. Ascult muzică, mă concentrez”, a spus concurentul.

 

Dragoș Bucur: Momentul este impecabil

„Cred că momentul tău este impecabil, e strălucitor, este decupat, tăiat, la perfecție, este ca un diamant. Este impecabil momentul!”, a spus Dragoș Bucur.

„Păreai pierdut la început și tu de fapt ascundeai siguranța unui număr care s-a dovedit a fi fenomenal. S-a mai văzut genul ăsta de act la Românii au Talent, dar al tău, din punctul meu de vedere, este cel mai bun de până acum.”, a spus Bobonete.

„Talentul este un dar de la Dumnezeu. Îți mulțumim că l-ai împărtășit cu noi. Vreau să fie primul „Da” din partea mea, care e din inimă!”, a spus Andra. 

Sergiy Mishchurenko a primit patru de „Da" și a trecut în etapa următoare la Românii au Talent. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel