Sergiu Ciobotariu, tânărul care a mers călare la maternitate pentru a-şi vedea copilul, a vândut casa primită de la Moroşanu. "Urât, foarte urât"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Cătălin Moroşanu
Facebook Cătălin Moroşanu
Sergiu Ciobotariu, un tânăr din Iaşi, a intrat în atenţia publică după ce a fost fotografiat mergând călare prin oraş. Oprit de poliţie, acesta a spus că merge la maternitate, pentru a-şi vizita soţia şi copilul nou-născut. 

Impresionat de povestea sa, dar şi de  condiţiile precare în care trăia, Cătălin Moroşanu a mobilizat mai mulţi prieteni şi i-a oferit acestuia o casă nouă, ridicată de la fundaţie. 

VEZI ŞI Tânărul care a mers cu calul la maternitatea din Iaşi, primele declaraţii: Nu am avut bani de taxi

"Opriți-vă din tot ce aveți de făcut și acordați-mi câteva secunde pentru a citi aceste rânduri. Deși nu are o casă a lui și locuiește într-o încăpere improvizată de 6 metri pătrați, Sergiu ne-a oferit o lecție de iubire și umanitate pe care niciun virus nu o poate învinge.

Asta îmi dă încredere că nu suntem pierduți complet moral și că totul va fi bine, indiferent de greutățile care ne așteaptă. Va fi bine pentru el, pentru noi toți.

Sergiu nu are mașină sau bani de taxi, așa că a urcat pe cal pentru a ajunge la maternitatea din Iași unde soția lui a născut un băiețel. O poveste care trebuie să ne fie exemplu în aceste zile. Nu banii sunt totul în viață, iar situația dramatică prin care trece întreaga omenire ne arată asta", scria Cătălin Moroşanu pe Facebook, în urmă cu un an.

VEZI Veste bună pentru tânărul care a mers călare la maternitate. Moroşanu îi construieşte o casă

Casa de la Moroşanu, vândută printr-o "inginerie"

Zilele acestea, presa a semnalat faptul că Sergiu Ciobotariu a vândut casa de la Moroşanu, deşi în contractul iniţial exista o clauză conform căreia în următorii cinci ani, casa nu poate fi înstrăinată. 

Acesta a făcut un contract de închiriere pe o perioadă de 5 ani, când casa va ajunge şi în acte în proprietatea actualului "chiriaş".

"Mda, am văzut ce a făcut şi tare rău m-a afectat. Şi eu am dat bani, ca prostul, dar nu e vorba despre asta. Atâta lume s-a oferit să-l ajute şi el?

Moro (n.r. Moroşanu) a încercat să se asigure şi i-a pus în contractul casei să fie coproprietar cu soţia lui şi să nu vândă casa 5 ani. A dat-o în chirie pe cinci ani, iar după îi rămâne celui care stă acolo. Urât, foarte urât!", a declarat Mihai Constantin, antrenorul lui Cătălin Moroşanu, pentru digisport.ro.

Casa pe care Cătălin Moroşanu i-a făcut-o cadou lui Sergio Ciobotariu avea 3 camere şi o bucătărie, îndeajuns pentru ca tânărul, soţia şi cei 3 copii să locuiască în condiţii decente. 

Casa, pe mâna unor interlopi? 

După ce a rămas fără casă, Sergiu a decis să revină în ghetoul în care locuia înainte să fie ajutat de Cătălin Moroșanu, iar vecinii acestuia susțin că de câteva luni conduce un bolid de lux, iar locuința a ajuns pe mâinile unor interlopi.

„A fost vândută casa, nu mai stă Sergiu aici. Am înțeles că ar fi vorba despre niște interlopi care s-au mutat aici. Nu știm prea multe, pentru că evităm să interacționăm cu ei. Înainte să plece de aici, Sergiu dădea petreceri, era plină curtea… În fine, nici nu vreau să-mi aduc aminte”, a spus un locuitor din zonă, conform Prosport

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel