Data actualizării:
Data publicării:

Serge Rameau, consul Madagascar: Radu Mazăre, probleme cu legea. L-a dat afară pe fiul consulului

Autor: Irina Constantin | Categorie: Stiri
WhatsApp
Radu Mazăre
Radu Mazăre
Serge Rameau, consul onorific al Madagascarului în România, a vorbit despre problemele lui Radu Mazăre în Madagascar, chiar cu fiul consulului României în Madagascar. 

Serge Rameau spune că nu Radu Mazăre a investit în Madagascar, ci acționarii firmei sunt societăți offshore. Radu Mazăre ar avea probleme chiar cu fiul consulului onorific al României în Madagascar. ”Fiul doamnei care este consul onorific în Madagascar a cumpărat terenul pentru domnul Mazăre și l-a dat în chirie. După un timp s-au supărat, a fost dat afară, dar încă e proprietarul terenului. I-a făcut proces lui Radu Mazăre și soacrei lui, care e directoarea hotelului. Au fost probleme cu legea în Madagascar, infracțiunea ar fi pe legea muncii, pentru că l-ar fi dat afară pe Dorin pe o cale nelegală. Dl Mazăre, fiind român, trebuie să fie ajutat de consulului României, dar e un conflict, au un proces în curs” a afirmat Rameau, la România TV. 

Totodată, Serge Rameau a spus că Radu Mazăre nu s-a ascuns niciodată, a folosit numele său real. El presupune că Radu Mazăre ar fi vrut să ia o cursă externă, moment în care i-a fost scanat pașaportul și s-a constatat existența mandatului de arestare pe numele său. 

Radu Mazăre a fost arestat ieri, pe aeroport. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel