Serena Williams revine în tenis la Cupa Hopman 2016, alături de John Isner
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Liderul WTA Serena Williams a anunţat data la care se va întoarce pe teren într-o competiție. Absentă din concursuri în ultimele săptămâni şi retrasă de la Turneul Campioanelor 2015, Serena Williams a anunțat că va reveni în circuit la începutul anului 2016. Liderul WTA va evolua, alături de compatriotul John Isner, în Cupa Hopman, competiţie care va începe în primele zile ale anului viitor, în Australia, la Perth.

După ce a fost eliminată în semifinalele de la US Open, Serena Williams a decis să ia o pauză: nu a participat la turneul de la Beijing și nu va participa nici la Turneul Campioanelor 2015.

Americanca de 34 de ani a anunțat că la începutul anului va reveni pe terenul de tenis și va participa la Cupa Hopman, care se va disputa la Perth, Australia. Serena Williams a făcut un anunț surpriză: la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, va juca și în proba de dublu.

[citeste si]

"Sezonul trecut, la Perth, a început ceva minunat și cred că este natural și corect să mă întorc acolo. Anul trecut aproape am câștigat și sunt foarte nerăbdătoare să revin.

În 2016, la Australian Open vreau să joc și la dublu și mă bucur că la Cupa Hopman pot câștiga ceva experiență", a anunțat Serena Williams, conform presei din SUA citate de gsp.ro.

Serena Williams a participat și în acest an la Cupa Hopman, alături de John Isner, iar cei doi au pierdut finala în fața Poloniei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel