Serena Williams, ”cadou” de senzație: ”Sunt încă șocată”
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
O jucătoare de tenis de doar 14 ani a avut parte de cadoul vieții ei, tocmai de Halloween. Protagonista a fost tocmai Serena Williams.  

Tânăra Cori Gauff era în mijlocul antrenamentului, când a avut parte de o vizită surprinzătoare, chiar în persoana Serenei Williams.

"Mă antrenam și Serena Williams a venit și m-a salutat. Filma o reclamă pe teren, iar eu mă antrenam pe terenul alăturat, când am văzut că vine cineva care arăta ca ea. M-am întrebat dacă este Serena cea adevărată sau o dublură pentru reclamă. Iar în scurt timp am aflat că e chiar ea, care mi-a spus: vai, ai echipament New Balance. Felicitări!

Apoi m-a întrebat despre turneele pe care urmează să le am și a spus că își cere scuze că mi-a întrerupt antrenamentul. I-am spus că: poți să-mi întrerupi antrenamentul oricând. Regina a venit la mine și m-a salutat. A traversat 6 terenuri pentru a veni să mă salute. Wow! Inima mea! Mulțumesc, Serena! Te iubesc! " a scris jucătoarea de 14 ani într-o postare pe rețelele de socializare intitulată: "Încă sunt șocată. Petrecerea de Halloween e favorita mea", informează Digi Sport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel