Urmărește emisiunea live
Șerban Huidu către criticii de pe net: "Ce scriu acum îmi suflă Mişu, sunt o legumă"
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
TELEVIZIUNE
TELEVIZIUNE

Şerban Huidu a postat pe blogul său un mesaj adresat tuturor celor care îl critică pe Internet şi care pun accidentul său de la schi "pe seama divinităţii". Ironic, "cârcotaşul" spune că această postare i-a fost "suflată" de colegul său, Mihai Găinuşă.

"Îmi place să citesc comentarii pe net şi unele sunt chiar inspirate! Am alergie însă la oamenii răi care îşi dau cu presupusul. Cel mai haios e cum pun accidentul meu, pe seama divinităţii! Vezi dacă nu mă potolesc! Puteţi să scrieţi ce vreţi, cât mai am o opinie o să o fac cunoscută. Nu pentru voi ci pentru cei pe care îi reprezintă ideile mele. Nu am învăţat să fiu umil şi supus după, nu am fost operat iar ce scriu acum îmi suflă Mişu, că în fapt sunt o legumă! Le propun tuturor celor care mor de grija mea, să vină la filmări", scrie Huidu, pe blogul său.

Postarea "cârcotaşului" vine ca reacţie la un comentariu extrem de agresiv al unui cititor, potrivit libertatea.ro.

"Tot un jegos ai rămas..un nigger retardat de la lovitura primită în căpăţână. Mai bine crăpai dracului cu invidia ta cu tot. Dar poate nu e târziu. Oricum toată lumea vede că ai rămas cealapadiu. Probabil pastilele pe care le înghiţi nu-ţi fac bine…deja ai privirea cam shashie. Stai liniştit că mai sunt care încă te blesteamă şi a doua oară fi sigur că nu mai scapi. D-zeu ţi-a dat o şansă ca să te îndrepţi. Data viitoare cred că nu prea o să mai aibă ce culege din tine…o să te adune cu pătura".

"Multumesc domnul Popescu, aceleasi lucruri bune le doresc si domniei voastre!", conchide Huidu la mesajul primit și care l-a enervat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel