Șerban Huidu așteaptă sentința în cazul accidentului de pe DN 1
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Șerban Huidu ar putea afla, vineri, sentința magistraților în cazul accidentului produs pe DN1, unde acesta este acuzat de ucidere din culpă.  Procurorii au cerut închisoare cu suspendare, iar avocaţii lui Huidu au fost de acord. În schimb, avocaţii familiilor victimelor vor ca fostul realizator TV să ajungă după gratii.

Şerban Huidu le-a spus magistraţilor, la primul termen al procesului în care este judecat pentru ucidere din culpă, că îi pare foarte rău pentru tragedie şi că îşi asumă responsabilitatea, în timp ce familiile victimelor au cerut ca acesta să fie condamnat la închisoare cu executare.

  Şerban Huidu a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă, în urma accidentului soldat cu trei morţi produs în octombrie 2011 zona localităţii Timişul de Sus din judeţul Braşov.

Potrivit concluziilor expertizei tehnice, la momentul accidentului maşina condusă de Şerban Huidu rula cu 87 de kilometri la oră, în condiţiile în care limita de viteză era de 50 de kilometri la oră, şi a intrat total pe contrasens.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel