Şerban Huidu: "Adevărul este că nu am fost operat"
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Huidu sustine ca nu a fost operat
Huidu sustine ca nu a fost operat

Cârcotaşul Şerban Huidu a ţinut să lămurească unul dintre lucrurile care s-au spus foarte des, după accidentul său la schi, explicând că, de fapt, nu a suferit nici o operaţie.

"Adevărul e că nu am fost operat, deşi toată lumea a crezut asta, dar, repet, nu am fost operat. M-am lovit la cap şi piftia s-a cam zdruncinat, dar în rest recuperăm intens: facem dicţie, facem kinetoterapie...Sunt bine în linii mari, dar mai am destul de tras", a declarat Huidu, într-un interviu acordat ziarului Adevărul.

Huidu a povestit, de asemena, că l-a întâlnit pe celebrul actor Robin Williams, care este, contrar aparenţelor, un om foarte trist.

"Oamenilor li se pun etichete prea uşor. Eu am cunoscut cel mai trist om din lune, pur şi simplu cel mai trist, iar acest om este Robin Williams, celebrul actor de comedie. Aş prefera să nu vorbesc despre unde l-am cunoscut pe Robin Williams, era un context destul de privat şi n-aş vrea să creadă cineva că fac paradă de întâlnirile de gradul trei pe care le-am bifat în viaţă", a povestit Huidu.

Cârcotaşul a vorbit şi despre relaţia pe care o are cu soţia lui. "Ne-am cunoscut la cea de-a doua nuntă a lui taică-miu. Taţii noştri erau colegi de serviciu. Asta s-a întâmplat în '95 şi suntem căsătoriţi de nouă ani, după vreo şapte ani de relaţie", şi-a amintit Huidu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel