Senzaţie pe Tik Tok! Spray-ul minune făcut în casă care ține praful departe timp de DOUĂ SĂPTĂMÂNI
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Foto: Pexels
Foto: Pexels
Ştergi mobila cu soluţii speciale, te bucuri de curăţenie preţ de câte ore şi... începi să vezi iar cum un strat subţire de praf s-a aşezat deja peste tot pe unde ai dat cu cârpa. Nu simţi că înnebuneşti? Ei bine, o femeie susţine că are soluţia salvatoare: a postat pe tik tok "secretul" pentru o casă fără praf. Clipul a devenit viral pe loc.

Ștergerea prafului este una dintre acele treburi care se simte ca și cum nu se termină. Uneori, după ce terminăm curățenia în întreaga casă, un strat subțire de praf începe să se depună iar şi iar. O utilizatoare de Tik Tok a postat pe contul ei reţeta-miracol pentru un spraz făcut în casă, garantat să ţină praful la distanţă timp de două săptămâni. ”Cel mai bun spray de praf făcut în casă pentru a lustrui și a elimina praful mai mult”, a scris Whitney White în descrierea videoclipului. Pentru a face spray-ul, Whitney combină o cană de apă, un sfert de cană de oțet alb, două linguri de ulei de măsline și 10 până la 15 picături de ulei esențial de lămâie. Apoi îl pulverizează pe orice suprafață și șterge folosind o cârpă. Aceasta asigură că nu va mai fi praf timp de două săptămâni. "Uleiurile lustruiesc și țin praful departe pentru perioade mai lungi de timp", promite ea.

@whitneykailyn The BEST DIY dusting spray to polish & keep dust away longer! #CloseYourRings #RufflesOwnYourRidges #cleantok ♬ original sound - Chrissy

De când a fost postat, videoclipul a fost apreciat de aproape 160.000 de ori și a primit 900 de comentarii de la oameni care au confirmat faptul că spray-ul minune chiar funcționează. ”Eram sceptic că această soluție funcționează cu adevărat, dar i-am dat o șansă și ce să vezi… este o soluție miraculoasă. Ar trebui să o patentezi”, ”Am încercat asta… Funcționează atât de bine. Am văzut praf abia după o săptămână”, ”Nu am încercat niciodată cu ulei de măsline, dar acum o voi face!”, au fost câteva dintre numeroasele mesaje primite la postare.

Whitney i-a asigurat pe cei care se întrebau dacă uleiul de măsline va lăsa un reziduu uleios, spunând: ”Nu, dacă folosești doar puțin și poți folosi și o cârpă ușor umedă pentru a compensa substanța uleioasă". Unii internauți erau îngrijorați că uleiul de măsline va râncezi, dar Whitney a spus: "Uleiul de măsline combinat cu oțet este bun timp de 18 până la 24 de luni". Ea a mai specificat că orice ulei de citrice ar funcționa în locul celui de lămâie pe care l-a folosit. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel