Sentință pentru Cristinel Bîgiu, fost președint CJ Buzău
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp

Magistraţii Tribunalului Călăraşi au dispus, marţi, amânarea pronunţării în dosarul fostului preşedinte al CJ Buzău, Cristinel Bîgiu acuzat de luare de mită la data de 5 aprilie.

'Instanţa a dispus amânarea pronunţării la data de 5 aprilie în vederea pregătirii temeinice a deliberării', a declarat pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Călăraşi, Gabriela Tănase. Cristinel Bîgiu a fost arestat preventiv în decembrie 2014 în urma unui flagrant organizat de procurorii DNA în faţa blocului în care locuia şi a fost trimis în judecată de DNA pentru luare de mită şi conflict de interese în formă continuată şi pentru tentativă de spălare a banilor. Potrivit rechizitoriului DNA, Cristinel Bîgiu a fost trimis în judecată pentru două infracţiuni de luare de mită în formă continuată, 12 infracţiuni de conflict de interese în formă continuată şi tentativă de spălare a banilor.

Cristinel Bîgiu mai este cercetat în alte două dosare penale, unul pentru spălare de bani, alături de fostul ministru de Interne, Cristian David şi un altul, pentru trafic de influenţă, alături de fostul şef al RAAPPS, Gabriel Surdu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel