Sentință Dumitru Dragomir, Mircea Sandu. Adrian Mititelu, prima reacție
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir
Fostul finanțator al FC Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a caracterizat drept "o decizie mișelească și total nedreaptă" verdictul Curții de Apel București prin care Federația Română de Fotbal, Liga Profesionistă de Fotbal și foștii președinți Mircea Sandu și Dumitru Dragomir au fost achitați.

"O decizie mișelească, criminală și total nedreaptă! În România europeană, justiția este doar o iluzie! Am luptat 6 ani de zile împotriva acestei organizații criminale cu speranța că totuși se face dreptate... Am fost, se pare, un naiv. Magistrații care astăzi au luat o astfel de decizie vor purta această uriașă povară toată viața", a scris Mititelu într-un mesaj postat pe contul său de Facebook.

El a adăugat că prin această decizie a fost păgubit cu zeci de milioane de euro. "În plină democrație mi-a fost confiscată o societate în care am investit zeci de milioane de euro! Oricum, vreau să știți că am făcut tot ce este posibil omenește pentru a aduce clubul înapoi, dar, din păcate, n-am reușit. Peste ani, probabil foarte mulți, se va face dreptate într-un final, însă până atunci vor fi multe suferințe... Regret enorm că v-am dezamăgit", a menționat Adrian Mititelu. 
Curtea de Apel București a decis definitiv, joi, achitarea fostului președinte al Federației Române de Fotbal Mircea Sandu și a fostului președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal Dumitru Dragomir în dosarul dezafilierii clubului Universitatea Craiova. Cei doi au fost achitați pentru săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu, folosirea influenței ori autorității persoanei care îndeplinește o funcție de conducere și sustragerea de sub sechestru.

De asemenea, instanța a dispus achitarea și a Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) și a Federației Române de Fotbal (FRF).

Instanța a lăsat nesoluționată latura civilă a dosarului, SC Fotbal Club Universitatea Craiova SA având posibilitatea să deschidă un proces în instanțele civile. În acest sens, judecătorii au menținut sechestrul pus pe bunurile lui Mircea Sandu și Dumitru Dragomir, dar și ale LPF și FRF, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel