Senatorul Gabriela Creţu (PSD): Democraţia a murit!
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Senatoarea PSD Gabriela Creţu a comentat pe Facebook rezultatele parțiale la europarlamentare, care indică PSD-ul marele pierdant al alegerilor europarlamentare. Aceasta a spus că ziua de 26 mai va deveni, simbolic, ziua în care democraţia în România a murit. 

"Sunt înfinit îngrijorată pentru că nu am anticipat cât de repede se va instala puterea de a crea și controla o realitate paralelă și oameni de unică folosință. Crezând fundamental în umanitatea din noi, am anticipat, dar nu destul, eficiența programării urii amestecată cu fake-news-ul. Sunt infinit îngrijorată că jumătate din această țară va fi aruncată peste bord (și 90% din această lume). Nici despre cealaltă jumătate nu aș garanta prea multe... Visul pentru o lume mai bună se mai amână. E un trend, nu suntem buricul pământului. Ieri nu a câștigat niciun partid politic și nu a pierdut niciun partid politic. Nu plângeți și nu vă bucurați! Ziua de ieri va deveni simbolică pentru moartea democrației, imperfectă cum era, dacă nu ne trezim. A fost doar un experiment. Putem fi transformați în orice și puși să facem, cu bucurie chiar, orice...", a scris pe Facebook Gabriela Creţu. 

Senatorul PSD Gabriela Creţu a devenit cunoscută la nivel naţional după ce a reacţionat extrem de nervos la adresa unui reporter care a întrebat-o care sunt motivele pentru care vasluienii ar trebui să voteze cu PSD. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel