Senatoarea Cristiana Anghel, la un pas de a fi evacuată din sală
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp
Cristina-Anghel
Cristina-Anghel

Senatoarea-grevistă,  Cristiana Anghel, a fost la un pas de evacuare, marți,  din sala de plen a Senatulu. Conservatoarea s-a certat cu  Crin Antonescu, pentru că nu a lăsat-o să vorbească de la microfon atât cât şi-ar fi dorit.

Nemulţumită de faptul că nu i s-a acordat un timp suficient de mare pe cât şi-ar fi dorit pentru a lua cuvântul în faţa colegilor senatori, Cristiana Anghel a lansat un adevărat tir verbal la adresa preşedintelui camerei superioare a Parlamentului. Senatoarea PC a susţinut chiar că este victima unei atitudini discriminatorii, în condiţiile în care Senatul este compus în majoritate din bărbaţi.

 "Şi ieri am simţit, si astăzi simt că pur şi simplu celor care avem un punct de vedere deosebit ni se pune pumnul în gură", a spus Anghel, la microfon, în timp ce preşedintele Senatului, Crin Antonescu, încerca să-i explice că este vorba despre respectarea procedurii.

 "Procedură înseamnă că fiecare parlamentar are dreptul la votul lui, iar votul nu poate fi impus", a continuat Cristiana Anghel. "În momentul în care liderii de grup consideră că un parlamentar, dacă nu votează aşa cum arată dumnealui cu degetul în sus sau în jos, nu face ce trebuie, aceasta este procedură incorectă", a adăugat senatoarea.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel