Data publicării:

Semnele care îți arată că partenerul tău nu te mai vrea. Lipsa certurilor nu e un semn bun. Lidia Fecioru: "Atunci vezi clar că e o problemă"

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
FOTO: captură video YouTube @Kanal D
FOTO: captură video YouTube @Kanal D

Lidia Fecioru a vorbit despre semnele care îți arată că partenerul tău și-a pierdut interesul.

Deși aparent o relație de lungă durată poate părea că funcționează la fel de bine la început, există unele semne care îți pot indica faptul că partenerul tău și-a pierdut interesul, dar pe care să nu le observi. Este important să fim conștienți de aceste semne și să le identificăm, a spus Lidia Fecioru în cadrul emisiunii "Adevăruri ascunse" cu jurnalista Cătălina Porumbel.

Potrivit acesteia, primul semn că partenerul de viaţă nu te mai vrea este că nu-și face timp pentru tine. El poate căuta să facă orice altceva în loc să stea cu tine, se reține cu prietenii, stă mai mult la serviciu, stă pe telefon etc. Potrivit Lidiei Fecioru, în astfel de cazuri partenerul tău încearcă să te evite.

"Atunci se diminuează atenția și vezi clar că e o problemă", a spus ea. 

Un alt semn este lipsa romantismului, asta desigur dacă înainte el exista în relația voastră.

"Nu mai există romantismul. Uită să mai cumpere o floare, uită să facă complimente, uită să dea atenţie", a explicat Lidia Fecioru.

Dacă nu te cerți cu partenerul tău, nu e de bine

În plus, dacă tu nu ne mai simți o prioritate pentru partenerul tău poate fi un alt semn că legătura dintre voi nu mai este la fel. Dacă nu vă certați deloc, nu este neapărat un semn bun. Din contră, poate fi chiar un alt semn că nu îl mai interesezi și nici măcar nu îi pasă dacă există o situație tensionată.

"Sunt cupluri care se despart în tăcere, care nu s-au certat niciodată dar se despart", a spus Lidia Fecioru.

Un alt semnal de alarmă ar putea fi momentul în care observi că partenerul tău începe din ce în ce mai des să fie nervos, aparent fără motiv,

"Întreabă-ți partenerul ce-l enervează cu adevărat", recomandă Lidia Fecioru.

Atunci când o relație ajunge în acest punct este foarte importantă comunicarea. Uneori foarte multe lucruri pot fi rezolvate doar dacă vorbiți deschis unul cu altul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel