Semnături pentru demiterea lui Armand. Tudorache (PSD) i-a mulțumit lui Nicușor Dan, în direct, pentru 27 de locații
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto Facebook Clotilde Armand
Foto Facebook Clotilde Armand
Dan Tudorache (PSD) i-a mulțumit în direct lui Nicușor Dan pentru că, de luni, în Sectorul 1, vor fi 27 de locații în care se vor strânge semnături pentru referendumul care ar putea duce la demiterea lui Clotilde Armand. 

Continuă campania de strângere de semnături pentru organizarea referendumului prin care Clotilde Armand ar putea fi demisă din funcția de primar al Sectorului 1. 

Fostul edil, Dan Tudorache, a intrat în direct la România TV, sâmbătă, și a spus că 'până în momentul de față, avem undeva la 28.000 de semnături. Avem nevoie de minim 53.000 de semnături.'

Tudorache: 'Îi mulțumesc lui Nicușor Dan'

Tudorache a dezvăluit că 'de luni, avem aprobare de la Nicușor Dan pentru 27 de locații pentru corturi.' 'Deci, începând de luni vom avea 27 de puncte fixe și vom strânge semnături.', a punctat Dan Tudorache. 

Fostul primar al Sectorului 1 a ținut să spună că, 'pe această cale, chiar îi mulțumesc lui Nicușor Dan pentru că ne-a ajutat să strângem aceste semnături.'

Întrebat ce a aflat de la cetățeni că îi nemulțumește, Dan Tudorache a spus că 'Tot: gunoiul, șobolanii, părinții se plâng de bursele întârziate. Eu cred că, începând de luni, părinții vor fi nemulțumiți și de cum arată școlile. Nu s-a investit niciun leu în acest an.' 

VEZI ȘI: Parcurile Cișmigiu și Herăstrău. Clotilde Armand îi răspunde lui Nicușor Dan: E absurd să aflu din presă

Ciolacu, acord către toți adversarii primarului Clotilde Armand

Pe 22 august a.c., la România TV, președintele PSD Marcel Ciolacu a anunțat că a trimis 'o propunere de acord' către toți liderii de partide care au participat la alegerile de la Sectorul 1. 

'Eu, astăzi, am trimis un acord, un draft, o propunere de acord, la toți liderii de partide care au participat la alegerile de la Sectorul 1. Să avem o colaborare toți, atât ca reprezentare juridică, cât și pentru a ne strânge semnăturile pentru referendum.', a spus liderul social-democraților la emisiunea moderată de Andreea Crețulescu.

La mijlocul lunii august, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, declara că membrii şi simpatizanţii partidului au strâns peste 15.000 de semnături pentru declanşarea unui referendum referitor la demiterea primarului Sectorului 1.

VEZI ȘI: Ioana Constantin: Clotilde Armand a modificat stema României!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel