Semnătura care l-a înfundat pe Columbeanu. Serghei Mizil: Dar tu nu știi ce ai semnat?! / Iri: Nu m-am uitat bine... recunosc
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Irinel Columbeanu a spus câți bani a primit în schimbul casei sale și cine este persoana care l-a ajutat cu această sumă.

Fostul afacerist renunțase la vila de lux de la Izvorani și se mutase într-un apartament, iar acum se află la azil. Până în acest moment, se știa că locuința lui se află în autoritatea băncii. De fapt, lucrurile stau altfel. O avocată care a lucrat pentru el într-o perioadă a acceptat să cumpere casa pentru a-l ajuta cu banii de care avea nevoie.

Irinel Columbeanu a primit în schimbul casei suma de 600.000 de euro, însă prețul este sub nivelul pieței din aceste zile. Chiar și așa, această sumă l-a ajutat foarte mult, având în vedere situația în care s-a aflat. Irinel Columbeanu crede că are șanse să-și recupereze casa, doar că... este cam imposibil. A spus că nu prea știe ce-a semnat, în sensul că nici măcar nu s-a uitat ce semnează.

Este posibil să îmi pot recupera casa și hainele care au ars”, a zis Irinel Columbeanu, la care Serghei Mizil a spus: „Păi dacă hainele au ars, cum vrei să le recuperezi?”

„Așa e, dacă au ars, nu mai pot să le recuperez”, a zis seniorul.

În prezent, casa este pe numele unei avocate.

Apoi, întrebat dacă acea casă este a lui, Irinel Columbeanu a zis: „Casa este acum a unei avocate. Avocata mi-a dat niște bani și eu am semnat și i-am dat casa. Am făcut cu ea un contract de vânzare cumpărare cu garanție imobiliară. E casa ei acum. E o situație în curs de desfășurare”.

Serghei Mizil l-a întrebat: „Dar tu nu știi ce ai semnat?”

„Nu m-am uitat bine... recunosc. Era avocata mea. M-a ajutat la greu. Mi-a dat 600.000 euro și i-am dat casa”, a zis seniorul la „iȘpriț de Serghei Mizil”.

Irinel Columbeanu are o pensie de 1.900 de lei. Emisiunea de pe canalul de Youtube al lui Serghei Mizil a fost realizată pentru a strânge donații, astfel încât fostul afacerist să fie ajutat să stea la azil unde costurile pentru o lună ajung la 7000 de lei.

VEZI ȘI: Atenție: Irinel Columbeanu, imagini cu puternic impact emoțional! - https://www.dcnews.ro/atentie-irinel-columbeanu-imagini-cu-puternic-impact-emotional_935466.html

CITEȘTE ȘI: Cum o are Columbeanu pe Monica în telefon. Serghei Mizil: Ai spus o tâmpenie - https://www.dcnews.ro/cum-o-are-columbeanu-pe-monica-in-telefon-serghei-mizil-ai-spus-o-tampenie_935450.html

Vedeți mai multe aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel