SEMNALUL Patriarhului Daniel s-a ADEVERIT?! Orban și-a dat DEMISIA. Detaliu incredibil: "Dumnezeu nu se lasă batjocorit!"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Patriarhul Daniel
Patriarhul Daniel
PNL a pierdut alegerile, Ludovic Orban și-a dat demisia. Să se fi adeverit mesajul subtil al Patriarhului Daniel?!

În luna octombrie, cu ocazia sărbătorii Sfântului Dimitrie cel Nou, Patriarhul Daniel transmitea Guvernul Orban un mesaj subtil, comparând 2020 și guvernarea Orban, cu regimul comunist și căderea acestuia din decembrie 1989.

Mesajul Patriarhului Daniel venea după ce Ludovic Orban anunțase că pelerinajul nu putea să aibă loc.

”În toamna anului 1989, cu ocazia hramului Sfântului Dimitrie cel Nou, autoritățile comuniste au interzis închinarea la sfintele moaște. În clădirea de alături, unde era sediul Marii Adunări Naționale, patriarhul Teoctist, vrednic de pomenire, a fost obligat să transfere racla de pe Dealul Mitropoliei, de la Catedrală. Dar nu a dus-o prea departe.

Această umilire a Sfântului Cuvios Dimitrie cel Nou a fost răsplătită în sensul că peste câteva luni regimul comunist a căzut, iar în clădirea de alături, la Palatul Patriarhiei, a fost înființat centru de radio al Patriarhiei, care transmite slujbele spre bucuria oamenilor din țară și din diaspora.

Prin aceasta vedem că Dumnezeu nu se lasă batjocorit! Fraților, nu vă lăsați păcăliți, Dumnezeu nu se lasă batjocorit, iar dreptatea sa se arată atunci când el dorește îndreptarea oamenilor”, a spus Patriarhul Daniel, la acea vreme.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel