ALARMĂ legată de 5G în România și schimbarea Guvernului: Se deschide Cutia Pandorei!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Cornel Lozneanu, vicepreşedintele executiv al Camerei de Comerţ şi Industrie România-China, a tras un semnal de alarmă asupra modului în care România decide să implementeze tehnologia 5G. 

Cornel Lozneanu a atras atenţia, într-un interviu acordat DC News, asupra faptului că România trebuie să analizeze foarte serios modul în care decide să implementeze tehnologia 5G, pentru a nu ne trezi la un moment dat că o schimbare de Guvern, de exemplu, ar face ca totul să se schimbe la 180 de grade. Totodată, acesta a subliniat şi fapul că legislaţia noastră trebuie corelată cu cea europeană, fiind ţară membră a Uniunii Europene. 

"Acum acest proiect de lege apare în baza unui agreement bilateral care are câteva elemente foarte subiective. Ce vom face mâine? Dacă va veni un alt guvern şi va semna un alt agreement şi ni se va cere invers: să scoatem tot ce am pus acum… Cum vom face? Asta înseamnă să deschizi Cutia Pandorei. În momentul în care o deschizi, aşteaptă-te că vor exista consecinţe. Ori asta mi-aş fi dorit eu: şi studiile de impact şi principiile… plus că va trebui să ne armonizăm legislaţia cu cea europeană. Pentru că aşa am făcut întotdeauna, pentru că suntem parte a UE. Ce se va întâmpla în momentul în care multe dintre prevederile legale nu vor fi în acord cu legislaţia europeană?", a declarat, la DC News, Cornel Lozneanu.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel