Data actualizării:
Data publicării:

Semn de criză? Mișcarea unui dezvoltator imobiliar din București care, în anii trecuți, vindea totul destul de repede

Autor: Ioana Dinu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Semn de criză anul are?

Aceasta este întrebarea. Un dezvoltator imobiliar din București pune la bătaie o casă într-un ansamblu rezidențial nou! Când ați mai văzut așa ceva cel puțin în ultimii ani? Poți alege ce vrei să câștigi dintre o garsonieră de 30 metri pătrați, un apartament cu două camere plus curte privată, un apartament cu trei camere sau un penthouse cu patru camere. Ansamblul rezidențial se află în Drumul Taberei și aparține unui dezvoltator imobiliar care a mai construit și în alte zone, cum ar fi la Uverturii și, de asemenea, tot în Drumul Taberei.

Cu ce se laudă dezvoltatorul:

„Visezi să ai casa ta? Noul tău acasă te va surprinde cu o bună compartimentare a spațiului, cu finisaje și dotări la calitate superioară pentru confortul tău”

„- INCALZIRE IN PARDOSEALA
- Usi de interior si de intrare PINUM
- Ferestre VEKA Softline 76
- Placi ceramice MARAZZI si KEROS
- Obiecte sanitare IDEAL STANDARD
- Parchet laminat KRONO ORIGINAL
- Aparataj (prize si intrerupatoare) GEWISS
- Centrale termice prin condensare IMMERGAS”.

Cum faci să câștigi o casă nouă?

Să dai niște like-uri pe rețelele sociale și cam asta este tot. Pentru o șansă dublă de câștig, trebuie să trimiți un selfie cu tine vizitând ansamblul în cauză.

Nu dăm numele ansamblului rezidențial pentru că nu este un articol publicitar, ci doar ne întrebăm dacă nu este încă un semn că vine o criză imobiliară?

În 2020, dacă voiai un discount, într-un alt ansamblu rezidențial, dar care aparținea aceluiași dezvoltator, nu reușeai să obții nici dacă mai aduceai un client. Acum... oferă case gratis prin concurs. În celelalte două ansambluri rezidențiale pe care le deține, în anii trecuți, locuințele se vindeau foarte repede.

Pentru a vă face o idee despre prețuri, aflați că un penthouse costă aproximativ 150.000 euro, cu o suprafață utilă de 130 metri pătrați. O garsonieră de 30 metri pătrați, suprafață utilă, costă aproape 60.000 euro. Un apartament cu două camere, cu o suprafață utilă de 55 metri pătrați, costă puțin peste 90.000 euro, iar un apartament cu trei camere costă aproximativ 95.000 euro, având o suprafață utilă de 74 metri pătrați.

Până acum, în concurs, s-au înscris peste 21.000 de persoane, iar numărul, cu siguranță, va crește pentru că se desfășoară până pe 5 ianuarie 2023.

VEZI ȘI: România - Schengen. Premiul pus la bătaie de Raiffeisen. Banca face totul pentru a nu-și pierde clienții după ce s-a anunțat boicot

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel