Semifinaliștii Chefi la cuțite. Trei probe decisive pentru marea finală
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
 Diseară, cei nouă semifinaliști vor trece prin trei probe istovitoare care vor decide cine va ocupa cele trei locuri din Marea Finală. 

Ultimul battle al sezonului 13 Chefi la cuțite a adus emoții uriașe pentru cele trei echipe, într-o ediție a show-ului culinar care s-a impus ca lider de audiență atât la nivelul publicului comercial cât și pe segmentul urban. Victoria obținută în cea de-a zecea confruntare i-a adus lui Chef Orlando Zaharia bucuria de a intra în Semifinală cu toți cei trei concurenți rămași în tabăra verde. De partea cealaltă, Chef Richard Abou Zaki a pierdut trei competitori după proba individuală.

Difuzată de Antena 1 în intervalul orar 20:30 – 24:05, ediția de ieri seară Chefi la cuțite a condus topul audiențelor la nivelul publicului comercial, înregistrând 5.7 puncte de rating și 22.2% cotă de piață, în timp ce ocupantul locului secund, ProTV, a obținut 5.2 puncte de rating și 20.4% cotă de piață. Supremația s-a păstrat și la nivelul publicului urban, Chefi la cuțite înregistrând 6.2 puncte de rating și 19.3% cotă de piață, în timp ce postul de pe poziția a doua, ProTV, a obținut 5 puncte de rating și 15.6% cotă de piață. În minutul de aur 23:04, aproape 1,2 milioane de telespectatori au urmărit ediția show-ului culinar care a decis semifinaliștii sezonului 13.

Totodată, Antena 1 s-a impus ca lider de audiență pe întregul tronson orar (whole day: 02:00 – 26:00), cu 2.6 puncte de audiență și 21.5% cotă de piață pe targetul comercial, în timp ce postul de pe locul doi, ProTV, a obținut 2.5 puncte de rating și 21.2% cotă de piață. Antena 1 s-a situat pe poziția fruntașă și pe intervalul orar day time (10:00 – 16:00) la nivelul publicului comercial, cu 2 puncte de rating și 22.7% cotă de piață, emisiunile Neatza cu Răzvan și Dani, Observator 12 și Mireasa impunându-se, de asemenea, ca lideri de audiență.

Explozie de bucurie pentru concurenții lui Chef Orlando

Ultimul battle al sezonului 13 Chefi la cuțite a provocat fiecare tabără să prepare acel signature dish reprezentativ pentru juratul aflat la conducerea echipei. Verdictul, venit după o sesiune de gătit extrem de agitată în tabăra tunicilor verzi, a adus o explozie de bucurie pentru concurenții lui Chef Orlando: cu 5 farfurii sosite în același timp pe bandă, echipa verde a câștigat ultimul battle, intrând direct în Semifinală.

Provocarea individuală care a urmat i-a surprins pe unii dintre competitori: tunicile roz și cele galbene intrate la duel au avut de preparat deserturi cu anumite ingrediente impuse, Chef Richard Abou Zaki pierzând trei concurenți în urma acestei probe – pe Adnana Irimia, Arun Dumitru Vasile și Claudia Sauliuc.

Astfel, ocupanții celor nouă locuri din Semifinală sunt: Lucica Susanu, Alexandra Veber și Varză (Daniel Ilie), din echipa verde, Andrea Recaldin, Lăcrămioara Pintilie și Antonio Ștefănescu, din echipa roz, Mihai Dragomir, Mădălin Dumitru și Nicoleta Sima, din echipa galbenă. 

Diseară, ei se vor întrece într-un maraton cu trei provocări extrem de solicitante: de la proba gătitului alături de cineva drag la prepararea unui dish fine dining cu ingrediente de top, dar și a unei farfurii care să reprezinte amprenta culinară personală, cei nouă semifinaliști vor trece prin trei jurizări diferite, fiecare punct obținut adăugând greutate în topul final. Reîntâlnirile concurenților cu cei apropiați în platoul Chefi la cuțite vor aduce lacrimi de bucurie, dar și un efort pe măsură pentru păstrarea concentrării.

Fiecare trebuie să demonstreze că merită un loc în Marea Finală. De partea cealaltă, jurații vor avea, de asemenea, parte de surprize, pentru că jurizarea primei probe din Semifinală va fi făcută chiar de rudele lor.

Cum va decurge etapa care decide finaliștii sezonului telespectatorii vor afla urmărind ediția Chefi la cuțite difuzată de Antena 1 și AntenaPLAY diseară, de la 20:30.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel