Data actualizării:
Data publicării:

SEMIFINALĂ ”Chefi la Cuțite” - 16 decembrie. Cine sunt FINALIȘTII, cine pleacă acasă

Autor: Irina Constantin | Categorie: Stiri
WhatsApp
SEMIFINALĂ ”Chefi la Cuțite” - 16 decembrie. Cine sunt FINALIȘTII, cine pleacă acasă
SEMIFINALĂ ”Chefi la Cuțite” - 16 decembrie. Cine sunt FINALIȘTII, cine pleacă acasă
SEMIFINALĂ ”Chefi la Cuțite” - 16 decembrie.  Trei teste de foc vor stabili cine sunt concurenții ”Chefi la Cuțite” care vor merge mai departe în finala concursului, difuzată marți seară, de la ora 20:00. 

SEMIFINALĂ ”Chefi la Cuțite” - 16 decembrie. MARȚI SEARĂ vor fi aflați finaliștii Chefi la Cuțite. 


SEMIFINALĂ ”Chefi la Cuțite” - 16 decembrie. Urmează a doua probă care se anunță poate cea mai grea. Jurizează chefii. Farfurie sunt semnăturile concurenților, fiecare având libertatea să facă un preparat care-l caracterizează. 

SEMIFINALĂ ”Chefi la Cuțite” - 16 decembrie. În a doua probă a semifinalei, concurenții au de gătit homar, ceea ce i-a înfiorat pe mulți dintre concurenți. Chefii se așteptau la farfurii mai bune în această probă, care le-a dat mari bătăi de cap concurenților. 

SEMIFINALĂ ”Chefi la Cuțite” - 16 decembrie. ”În formula în care sunteți acum veți ajunge până la finalul semifinalei” a anunțat Gina Pistol, în semifinala ”Chefi la cuțite”. Punctajul se va acumula în cele trei probe și va decide cine sunt semifinaliștii. 

Vor juriza și cei trei chefi, la una dintre probe. Prima probă are 60 de minute și are tema gustul copilăriei. 

----

SEMIFINALĂ ”Chefi la Cuțite” - 16 decembrie.  Până acum și-au ținut nervii în frâu, însă miza semifinalei și jurizările dure ce vor urma îi vor copleși pe concurenți. Așa se face că Alex Popa, Răzvan Babană, Bobby Săvoiu, Alexandru Sasu, Mino, Andrei Flueraru, Rahela Pîslaru, Alexandru Comerzan și Daniel Andrieș, cei nouă semifinaliști ai sezonului 7 vor găti de luni pe cont propriu.

SEMIFINALĂ ”Chefi la Cuțite” - 16 decembrie. "Dragii mei, sunteți în semifinală. Indiferent de ce se va întâmpla, este o mare performanță la care mulți au visat, însă doar voi ați atins-o. Dorințele se aprind și mai tare cu gândul la marea finală. Așa cum știți, doar unul dintre voi va câștiga titlul, deci este extrem de important cum vă jucați cartea acum", îi sfătuiește Gina Pistol.

SEMIFINALĂ ”Chefi la Cuțite” - 16 decembrie. Doar trei probe îi despart pe concurenți de marea finală, iar prima temă dezvăluită de prezentatoarea show-ului va impune dish-uri ce recreează "gustul de acasă". Sensibilitatea, inventivitatea sunt coordonate de care bucătarii trebuie să țină cont în momentul în care vor găti farfurii ce îi reprezintă, farfurii ce pot deschide sufletul invitaților speciali la jurizare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel