Selly, luat la MIȘTO de Mircea Badea. A început să cânte în DIRECT: Reforma aia, de-abia acum are șanse să se întâmple
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Mircea Badea a comentat petrecerea lui Selly.

În plină pandemie de COVID-19, Andrei Șelaru, cunoscut sub numele de Selly, a încălcat regulile impuse de autorități și a dat o petrecere de pomină de ziua lui. La petrecerea au luat parte prietenii vloggerului și cântăreți de manele celebri. Gestul său a fost taxat de poliști, motiv pentru care Selly a primit amendă.

Mircea Badea l-a luat la mișto pe Selly

Mircea Badea nu s-a putut abține și a comentat isprava lui Andrei Șelaru care s-a bătut cu pumnii în piept că face reformă în învățământ.

"Deci, a fost ziua lui Selly. Am văzut pe un site și așa am ajuns la dânsul pe story: a făcut mega-chef de ziua lui. Zeci de participanți și recital Tzancă Uraganu. N-a fost doar Tzancă Uraganul, ci și Biju (n.r. cântăreț de manele), din același sector de activitate", a declarat prezentatorul.

Prezentatorul a început să fredoneze versuri din cântecele dedicate vloggerului

"De nu era pandemia / Te duceam la Han, te duceam la Mia / Te duceam în țări străine / Știi că te iubesc și că mor de tine!", a cântat Mircea Badea, la Antena3.

"Și mă vei întrebam ce sunt Han și Mia: sunt două nume proprii ale unor locații. Cum era pe vremuri discoteca, în prezent există manelotecă. Eu cred că acea dezbatere pentru reforma în domeniul Educației, pe care Selly i-o solicita ministrului, de-abia acum are șanse să se întâmple", a completat Mircea Badea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel