Selly, dezvăluire despre Cătălin Măruță: Dar ce este aia impietate? Ce înseamnă cuvântul? video
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Selly a făcut o dezvăluire despre Cătălin Măruță.

„Cătălin Măruță a fost la cinema și și-a difuzat un podcast”, a zis Selly, moment în care Gojira, realizatorul podcastului, a spus: „Asta este impietate!”

Selly a zis: „Dar ce este aia impietate? Ce e aia?”

Gojira i-a explicat: „Profanare”.

„Nu mi se pare. A închiriat o sală de cinema, au venit prietenii lui și s-au uitat la podcastul cu Tibi Ușeriu. A fost un eveniment închis, nu s-au tăiat bilete”, a continuat Selly.

„Scuze, Cătălin, am înțeles acum”, a continuat Gojira.

Impietate înseamnă „lipsă de respect față de ceva considerat sfânt”.

Selly a fost invitat într-o ediție specială EXTRA a podcastului „Aproximativ discuții”, cu Gojira, în care s-a discutat despre: Filmul „Romina, VTM”, vâlva din jurul filmului, feedbackul primit în urma vizionării, actori și cântăreți, filmul comercial VS filmul de autor precum și alte subiecte pe aceeași temă.



„Romina, VTM” (2023) este o comedie romantică românească regizată de Paul- Răzvan Macovei după un scenariu de Radu Alexandru.

Rolurile principale au fost interpretate de actorii Nicole Cherry, Tzanca Uraganu, Bogdan de la Ploiești, Matei Dima, Selly, Costel Biju și Costi Max, Cosmina Păsărin, YNY Sebi, Rareș Maris, Berechet.

În săptămâna premierei (2-8 ianuarie 2023), filmul a avut încasări de peste 6,5 milioane de lei.
Noua peliculă, marca Vidra Productions, ar putea dărâma în curând toate recordurile de public și încasări și ar putea depăși chiar și „Teambuilding“.

Sinopsis: Romina (Nicole Cherry) încearcă să salveze terasa din Costinești a tatălui său. Printr-o întâmplare, ea ajunge să se îndrăgostească de Valentin (Rareș Maris), un turist venit în vacanță la Costinești, cu planul de a cânta la chitară pe stradă, ca să câștige bani.

Romina, o fată cu un suflet mare, îl ajută să devină un artist adevărat. În peisaj apare apoi Gino, fostul iubit al Rominei, care îl face gelos pe Valentin și așa începe un șir de situații amuzante și nu numai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel