Urmărește emisiunea live
Selena Gomez, bolnavă? Fanii au observat cum îi tremură mâinile. Reacţia vedetei la comentariile de pe Tik Tok
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Foto: Facebook, Selena Gomez
Foto: Facebook, Selena Gomez
Selena Gomez a distribuit de curând un clip pe TikTok în care și-a prezentat rutina de machiaj și de îngrijire a pielii. Doar că fanii au observat ceva ciudat: îi tremurau mâinile. Să fie semnele unei noi afecţiuni, în afară de Lupus cu care a fost deja diagnosticată?

Vedeta din „Only Murders in the Building” încearcă să aplice apă micelară pe un burete, dar mâinile îi tremurau vizibil.  Gomez a clarificat acum că acel tremur este un efect secundar produs de medicamentele pentru lupus.

@selenagomez

PSA I got most of these products free. I ain’t just rolling like that everywhere. Use any serum to take off make up before washing. It breaks it up nicely. Also use a sponge to wipe eyes to treat eyes delicately when removing make up. K I’m done pretending I know what I’m taking about.

♬ Never Be Me - Miley Cyrus

„Lol, îmi tremură mâinile din cauza medicamentului meu pentru lupus”, a scris ea în comentariile clipului redistribuit de un fan, acum șters de pe TikTok. „De asemenea, nu sunt o profesionistă în machiaj, nu am o tehnică”.

Actrița în vârstă de 30 de ani a fost diagnosticată cu lupus în 2014. Potrivit Clinicii Mayo, lupusul „apare atunci când sistemul imunitar începe să atace propriile țesuturi și organe. Inflamația produsă de lupus poate afecta sisteme diferite ale corpului, inclusiv articulațiile, pielea, rinichii, celulele sanguine, creierul, inima și plămânii”.

Gomez a fost supusă inclusiv unui transplant de rinichi în 2017 din cauza acestei boli. Ea a discutat despre lupta pe care o duce cu lupusul în cadrul documentarului din 2022, „Selena Gomez: My Mind & Me”. De asemenea, Selena a vorbit și despre problemele de sănătate mintală cu care s-a confruntat de-a lungul anilor, inclusiv tulburarea bipolară.

În ciuda problemelor de sănătate, lucrează intens la filmarea celui de-al treilea sezon al serialului de succes „Only Murders in the Building”. Ea a fost văzută filmând joi o scenă cu Paul Rudd. Săptămâna trecută, Selena a anunțat că Meryl Streep se va alătura și ea distribuției. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel