Data publicării:

Şeful Yahoo! Europa, extaziat că a primit de la Boc "un dar din Rai". VEZI aici ce adresă de email are Emil Boc

Autor: DCNews Team | Categorie: Politica
WhatsApp
boc-ipad
boc-ipad

Christophe Parcot, vicepreşedinte pentru vânzări pentru Europa, Orientul Mijlociu şi Africa al Yahoo!, a fost absolut extaziat să vadă că prim-ministrul României, Emil Boc, foloseşte o adresă de Yahoo! pentru a comunica cu cetăţenii.

Vorbind despre audienţa "uriaşă" de care se bucură Yahoo! pe piaţa din România, Christophe Parcot a adus în discuţie drept argument şi faptul că primul ministru al României, Emil Boc foloseşte o adresă de e-mail de la Yahoo!.

"Ştim că brandul este foarte respectat pe piaţa din România: mi s-a spus că până şi primul ministru al României a oferit publicului o adresă de e-mail de la Yahoo! pentru a fi contactat. Aşa ceva nu s-a întâmplat niciodată niciunde în lume", a spus Parcot. În luna mai a acestui an premierul Boc şi-a prezentat public adresa de e-mail ([email protected]), pe care a declarat că o utilizează pentru comunicări de "interes public".

Pentru un om de vânzări un asemenea gest făcut de primul ministru e ca "un dar din rai", a spus Parcot. "România este singura piaţă din lume unde premierul a oferit o adresă de e-mail de la Yahoo! pentru a fi contactat. Este cel mai bun lucru la care poţi spera: arată cât de respectat şi de încredere este acest brand în România. Noi nu am făcut nimic pentru acest lucru: a fost un dar din rai!".

În luna mai a acestui an premierul Boc şi-a prezentat public adresa de e-mail ([email protected]), pe care a declarat că o utilizează pentru comunicări de "interes public".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel