Urmărește emisiunea live
Șeful PNL Tulcea îl contrazice pe Iohannis: Trebuie să existe dezbatere!
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Klaus Iohannis FOTO AGERPRES
Klaus Iohannis FOTO AGERPRES
Liderul PNL Tulcea, Ștefan Ilie, a scris pe Facebook că trebuie să existe dezbatere între candidații la președinție.

„Sunt de părere că trebuie să existe dezbatere între candidații la președinție. Astfel de întâlniri sunt tradiții de neevitat în democrațiile lumii. Uneori ele sunt memorabile, alteori sunt terne. Uneori produc idei, alteori doar show. Din Statele Unite, în Europa Occidentală, până în democrațiile mai tinere din fostul bloc comunist și de aici mai departe, întâlnirile între candidați în fața oamenilor sunt cutume respectate aproape fără excepție. Țin de esența jocului democratic. Pentru că acolo, de fapt, candidații vorbesc nu atât unul cu altul, ci vorbesc cu cetățenii. Asta e tot ce contează", spune șeful PNL pe rețeaua de socializare.

Acesta susține că înțelege motivele pentru care Klaus Iohannis nu vrea să participe la o dezbatere cu Viorica Dăncilă, dar afirmă că, în democrație, dialogul este fundamental.

Viorica Dăncilă l-a provocat pe Klaus Iohannis la cel puțin două dezbateri electorale în campania dinaintea celui de-al doilea tur al prezidențialelor, însă președintele României a refuzat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel