Șeful ISU Neamț a fost găsit mort
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Șeful ISU Neamț, generalul Ioan Nițică, a fost găsit mort de fiul său. 

Generalul Ioan Nițică a fost învins de boala cu care se lupta de la începutul acestui an. În această seară (31 iulie), fiul lui l-a găsit inert și a sunat la ambulanță, însă manevrele de resuscitare nu au avut succes. Generalul Ioan Nițică avea 59 de ani, conform mesagerulneamt.ro. La începutul acestui an, în ședința de bilanț, i s-a făcut rău și a fost diagnosticat, în aceeași zi, cu leucemie. 

Generalul Ioan Niţică a fost decorat, în 2015, cu Ordinul ”Bărbăţie şi Credinţă” în grad de Ofiţer, prin decret semnat de preşedintele Klaus Iohannis, în semn de apreciere pentru rezultatele remarcabile obţinute în activitatea profesională şi înaltul profesionalism dovedit în îndeplinirea misiunilor încredinţate.

Conform sursei citate, în 1998, după inundaţiile de la Secuieni, preşedintele Emil Constantinescu a venit să vadă situaţia la faţa locului şi cineva i-a spus că un maior a scos din apă două femei. În 2006, şeful ISU Neamț a primit ordinul „Bărbăţie şi Credinţă” în grad de „Cavaler”. În anul 2018, Ioan Nițică a primit gradul de general de brigadă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel