Data actualizării:
Data publicării:

Șeful IPJ Constanța rămâne pe loc. Este singurul neatins după accidentul produs de Vlad Pascu. Pe el l-a sunat și Horia Constantinescu (ANPC) când a fost oprit de poliție

Autor: D.C. | Categorie: Stiri
WhatsApp
foto captură video
foto captură video
Șeful IPJ Constanța, Adrian Glugă, nu este sancționat după erorile poliției ce au permis producerea accidentului din 2 Mai. 

Vlad Pascu a intrat cu mașina într-un grup de 8 turiști între 2 Mai și Vama Veche. A omorât doi tineri, o fată și un băiat. Anterior, Vlad Pascu fusese oprit de două ori de poliție. A doua verificare a fost după un apel la 112 al unui șofer care a sunat la numărul unic de urgență pentru a sesiza că un șofer conduce haotic. Vlad Pascu tocmai ce-i ieșise în față șoferului, intrând pe contrasens. Când a fost oprit de polițiști, el avea droguri în mașină, dar nu a fost testat pentru consum de droguri. De asemenea, i-ar fi fost cerut doar buletinul, nu și permisul. Nu avea RCA, nici nu a fost verificat în acest sens. După ce a omorât doi tineri și a plecat mai departe, a stat la poliție 2 ore înainte de a pleca acasă. Bâlbele poliției sunt și mai mari. 

Citește aici: Polițiștii care l-au oprit pe Vlad Pascu, detașați de la ordine publică, din București. Carmina Pricopie: Au cerut testarea pentru alcool și droguri. Li s-a spus să-și vadă de treabă

Astăzi au căzut primele capete după ce s-a întâmplat. Nu a căzut și al șefului IPJ Constanța, Adrian Glugă, fiind singurul iertat. 

Citește aici: MAI, declarații în cazul Vlad Pascu. Ce capete cad

Adrian Glugă este cel care a fost sunat și de șeful ANPC, Horia Constantinescu, pentru a scăpa de o sancțiune. Amintim că totul a fost înregistrat de camera de corp a unui agent de la Poliţia Eforie. Șeful ANPC l-a sunat, conform înregistrării, pe Adrian Glugă pentru a scăpa de sancţiune. 

Citește aici: EXCLUSIV  Update: Fostul şef Poliţia Eforie, drept la replică/ Horia Constantinescu, ANPC, l-a sunat pe şeful IPJ Constanţa după ce a fost oprit în trafic. Prima reacţie: "Nu am sunat ca să nu iau amendă!"

Sindicaliștii din poliție vorbesc despre legături importante ale șefului IPJ Constanța, care i-ar oferi protecție. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel