Elicopter SMURD prăbușit. Dorel Grădinaru, șeful Inspectoratului General de Aviaţie, demis
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Dorel Grădinaru, şeful Inspectoratului General de Aviație din cadrul MAI, a fost demis, după tragedia aviatică de pe lacul Siutghiol. Aceasta este a treia demitere, după ce patru persoane și-au pierdut viața în urma prăbușirii elicopterului SMURD.

Șeful Aviaţiei din cadrul Ministerului Afacerilor Interne a fost eliberat din funcţie de ministrul Gabriel Oprea.

De asemenea, prefectul de Constanţa, Radu Volcinschi, a fost demis în urma tragediei aviatice care s-a produs în lacul Siutghiol. Pentru că nu s-a acţionat aşa cum trebuia în cazul accidentului, prefectul şi-a pierdut funcţia. Acesta ar fi trebuit să coordoneze nu numai echipajele de la SMURD, dar şi echipajele locale.

Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea i-a propus, marţi, premierului Victor Ponta să îl schimbe din funcţie pe prefectul judeţului, Radu Volcinschi.

Citește și: Gabriel Oprea, anunț important după tragedia aviatică din Lacul Siutghiol

De asemenea comandantul ISU Dobrogea al judeţului Constanţa, colonel Viorel Jianu a fost eliberat din funcţie. Decizia a fost luată, marţi, de ministrul de Interne Gabriel Oprea, după tragedia aviatică care s-a produs în Lacul Siutghiol, în urma căreia patru persoane şi-au pierdut viaţa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel