Data publicării:

Șeful ANPC, iritat de prezența jurnaliștilor la priveghiul fiului patronului de la Ferma Dacilor. "Este jenant ceea ce faceți"

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Captură video Antena 3 CNN
Foto: Captură video Antena 3 CNN

Horia Constantinescu, șeful ANPC, a părut deranjat de prezența jurnaliștilor la priveghiul fiului patronului de la Ferma Dacilor.

Șeful ANPC, Horia Constantinescu, a părut deranjat de prezența jurnaliștilor la priveghiul băiatului de 11 ani al patronului de la Ferma Dacilor.

"Este jenant ceea ce faceți", le-a spus Horia Constantinescu jurnaliștilor prezenți acolo.

Reacția șefului ANPC vine după ce la doar câteva ore după tragedie a declarat că îl leagă o prietenie de trei decenii de Cornel Dinicu, patronul de la Ferma Dacilor și că plănuia să meargă cu fiul său acolo, la pensiune. Astăzi, Horia Constantinescu a mers la priveghiul fiului patronului pensiunii.

Reamintim că un incendiu devastator a izbucnit marţi dimineață la Ferma Dacilor, o pensiune care funcționa fără autorizație de securitate la incendiu şi la care au fost găsite, în urma controalelor, o serie de nereguli. Bilanțul în acest moment este cutremurător: şapte morţi, printre care trei copii, şi o persoană neidentificată încă. Printre cei decedați se află și fiul lui Cornel Dinicu.

Patronul de la Ferma Dacilor, surprins ținând în braţe un tablou cu fiul său, pe care l-a pierdut în incendiul de la pensiune

Patronul de la Ferma Dacilor, Cornel Dinicu, a fost surprins ținând în braţe un tablou cu fiul său, pe care l-a pierdut în incendiul de la pensiune. Acesta sunt de altfel primele imagini apărute în presă cu patronul de la Ferma dacilor după incendiul devastator care a luat viața a cel puțin șapte oameni.

Fiul lui Cornel Dinicu era sportiv, mai exact juca hochei la un club din Galați și venise pentru a petrece sărbătorile acasă, cu părinții. Cornel Dinicu are un trecut controversat. Este născut în Mizil, însă trăiește în București și are 5 copii.

Felul în care funcționa "Ferma Dacilor" a făcut și obiectul unui dosar al secției militare a DNA, însă dosarul a fost clasat în martie. Acum, după ce restaurantul a ars, procurorii au cerut în instanță redeschiderea cazului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel