Data actualizării:
Data publicării:

Șefă de cabinet democrată, concediată după o postare revoltătoare la adresa lui Donald Trump 

Autor: Dan Carp | Categorie: Stiri
WhatsApp
REUTERS/Brendan McDermid
REUTERS/Brendan McDermid
O șefă din stafful congressmanului democrat Bernie Thompson a fost concediată după o postare controversată pe o rețea de socializare. 

Un membru al personalului democratului Bennie Thompson nu mai face parte din serviciul congresmanului după ce ar fi scris pe o rețea de socializare "nu rata data viitoare," după tentativa de asasinat asupra fostului președinte Trump. 

„Am fost informat despre o postare făcută de un membru al personalului și ea nu mai este angajata mea”, a declarat reprezentantul statului Mississippi în Congresul American, Bennie Thompson. 

Postarea, care a fost ștearsă totuși rapid, ar fi fost pusă de fostul director de teren al lui Thompson, Jacqueline Marsaw.  Postarea preciza: „Nu accept violența, dar te rog să iei niște lecții de împușcături, ca să nu ratezi data viitoare. Ooops, nu am vorbit eu”.

Trump tocmai începuse să vorbească la un miting din Butler, Pennsylvania, sâmbătă seara, când un bărbat înarmat, aflat pe un acoperiș din apropiere, a tras mai multe focuri spre scenă.

Mesajul lui Trump, după încercarea de asasinat

Donald Trump a transmis un mesaj după ce a scăpat cu viață, ca prin urechile acului. 

"În acest moment, este mai important ca niciodată să fim uniţi şi să ne arătăm adevăratul caracter ca americani, rămânând puternici şi hotărâţi", a scris Trump într-o postare pe reţeaua Truth Social.

El a mai spus că se roagă pentru recuperarea celor răniţi în tentativa de asasinat asupra sa.

"Vom păstra în inimă amintirea cetăţeanului care a fost ucis într-un mod atât de groaznic", a mai scris el.

Fostul liderul de la Casa Alba a afirmat de asemenea că este nerăbdător să se adreseze "marii noastre naţiuni" de la convenţia republicană de săptămâna viitoare de la Wisconsin, la sfârşitul căreia ar urma să fie nominalizat oficial drept candidat prezidenţial al Partidului Republican.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel