Un sediu AUR a fost devastat. George Simion acuză intimidări
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Sursa foto: Facebook George Simion
Sursa foto: Facebook George Simion
 Sediul AUR din Bocșa, județul Caraș-Severin a fost vandalizat. Polițiștii spun că persoane necunoscute au spart geamurile clădirii, fără a se pătrunde, însă, în interior.

Actele de vandalism ar fi avut loc sâmbătă, spun reprezentanții Poliției Caraș-Severin, iar despre acest fapt a fost sesizată Poliția orașului Bocșa.

„La data de 12 august 2021, polițiști de la Poliția orașului Bocșa au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute au spart 4 geamuri de la clădirea sediului partidului, de pe raza orașului, fără a se pătrunde în interior”, arată Poliția Caraș-Severin, într-un comunicat de presă transmis duminică.

Potrivit sursei citate, aspectele sesizate sâmbătă fac obiectul unui dosar penal, în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, ancheta fiind în desfășurare sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița.

Duminică, după ora 14.00, prin apel 112, a fost sesizat și Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin, cu privire la cele semnalate anterior în spațiul public.

„În prezent, polițiștii efectuează verificări în vederea stabilirii situației de fapt”, mai spun polițiștii din cadrul IPJ Caraș-Severin.


George Simion a ajuns la sediul vandalizat

Președintele AUR, George Simion, a ajuns la sediul vandalizat. Acesta a ținut un discurs chiar de pe balconul sediului din Bocșa. Acesta s-a plâns de faptul că si alți membri AUR din Bocșa au avut probleme cu persoane care le-au devastat casele.

"Așa se pregătesc ei cu ranga, să omoare opoziția. Se vede clar: au venit cu o rangă. Și la doamna Letiția Man s-a întâmplat la fel, la ea acasă. A primit un telefon: geamuri sparte," a spus Simion de la balconul sediului devastat de persoane necunoscute.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel