Ședința PSD. Discuții explozive din interior - stenograme
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Au apărut stenograme de la şedinţa PSD. Membrii partidului s-ar fi certat pe mai multe subiecte.

Viorica Dăncila s-ar fi certat pe pensiile speciale și moţiunea de cenzură care ar urma să fie depusă în Parlament, potrivit Antena 3.

Trei subiecte majore au fost până acum abordate în şedinţa grupurilor reunite ale PSD. Unul dintre ele vizează posbile cereri de reţinere şi arestare pentru cei trei parlamentari cercetaţi astăzi de DNA, chemaţi la audieri. Marcel Ciolacu le-ar fi spus colegilor săi din partid să nu iasă nimeni public să comenteze supoziţii legat de posbile solicitări care ar viza reţineri sau arestări: "Nu are sens să ţinem noi agenda publică cu această temă, având în vedere că ea nu există deocamdată".

"Nu îl putem opri noi pe Ludovic Orban"

Legat de atitudinea PSD în opoziţie, Marcel Ciolacu, senatorii şi deputaţii discută despre posibilitatea eliminării pensiilor speciale. Ar fi fost dispute aprinse între președintele interimar al partidului şi Adrian Solomon, preşedintele Comisiei de Muncă, în şedinţa PSD. Au fost mai multe luări de poziții legate de faptul că nu este corectă o impozitare sau o eliminare doar a unor pensii, cu ţintă directă către pensiile magistraţilor pe care PNL doreşte să le păstreze, iar Marcel Ciolacu le-ar fi spus: "Nu conducem noi România, nu îl putem opri noi pe Ludovic Orban să vină în Parlament, să îşi angajeze răspunderea sau să facă anumite iniţiative legislative. Noi doar vom ataca la CCR, iar eu public voi ieşi şi voi spune, de fiecare dată, că nu susţinem proiectele".

Paul Stănescu și-a cerut scuze

Şi Paul Stănescu ar fi avut o intervenţie legată de organizarea partidului şi a Congresului şi şi-a cerut scuze în faţa colegilor dacă a supărat pe cineva prin declaraţiile făcute săptămâna trecută, la Slatina, potrivit cărora Viorica Dăncilă ar fi făcut un blat cu Klaus Iohannis pentru candidatura la prezidenţiale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel