Ședință la Palatul Victoria. Ce măsuri noi vor fi luate. Ionel Dancă: Se află în discuție, într-adevăr
Autor: Doinița Manic | Publicat pe: 04 noi 2020, 20:35
WhatsApp
Șeful cancelariei primului ministru, Ionel Dancă, a explicat ce noi măsuri ar urma să fie luate în urma ședinței de la Palatul Victoria convocată premierul Ludovic Orban.

"Sunt în analiză diverse măsuri. Deocamdată nu putem spune dacă vor fi adoptate noi decizii privind limitarea infecțiilor cu noul coronavirus în ceea ce privește restricțiile impuse pentru a limita această răspândire. În momentul în care specialiștii din Comitetul Național pentru Situații de Urgență vor ajunge la concluzia necesității adoptării unor noi măsuri, ele vor fi prezentate public.

În momentul de față, ceea ce se află în discuția este într-adevăr reglementarea privind obligativitatea purtării măștii în localitățile în care se depășește 1,5 la mia de locuitori nivelul de infectare, iar situațiile în care avem astfel de situații care depășesc acest nivel de 3 la mie, acolo se va putea impune obligativitatea purtării măștii nu doar în localitatea respectivă, eventual extinderea zonei la nivel de județ, dar acest lucru trebuie analizat și decis la nivelul Comitetului pentru Situații de Urgență.", a explicat Ionel Dancă în direct la RealitateaPlus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?