Şedinţă în PNL. Premierul Ciucă: Nu vom rămâne la guvernare cu orice preţ - surse
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Guvernul României
Guvernul României
Nicolae Ciucă, preşedintele PNL şi prim-ministrul României, le-ar fi spus liberalilor, în şedinţa de miercuri seară, că PNL va respecta rotativa, dar că nu va accepta rămânerea la guvernare cu orice preţ.. 

"Corectitudinea trebuie reinstaurată în politică. Iar cine va face acest lucru va avea numai de câștigat în ochii românilor. PNL va respecta Protocolul și rotativa la guvernare. Este și un moment bun de a ne pune în evidență calitățile pe care le avem, respectiv corectitudinea, seriozitatea, responsabilitatea etc.

Cu toate acestea nu vom accepta să rămânem la guvernare cu orice preț", ar fi spus premierul la şedinţa cu liberalii, conform surselor DC NEWS.

Tot la şedinţă, premierul a dat şi un semnal despre guvernare 

”Într-o lume în curs de polarizare, România aparține astăzi lumii libere și prospere. Dar acest statut nu ne pune la adăpost de amenințări. Suntem o țară de graniță a acestei lumi dezvoltate și în această calitate suntem supuși riscurilor destabilizării. De aceea, asigurarea stabilității politice și administrative este foarte importantă pentru perioada următoare. De aici și rolul pe care îl avem ca partid pe scena politică. România are nevoie de politică matură și de o guvernare stabilă. Iar șansa PNL este să joace cartea politicii echilibrate. Aș spune chiar mai mult, PNL trebuie să fie la guvernare ca o garanție împotriva oricăror derapaje, fie ele economice sau în politica externă” a declarat premierului Nicolae Ciucă, în ședința din seara aceasta din PNL, conform informațiilor DCNews. 

VEZI AICI MAI MULTE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel