Ședință în PNL. Ce urmează să se discute
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp

Conducerea PNL se reunește, vineri, în ședință. Este prima întrunire după scandalul generat în interiorul Uniunii Social Liberale. 

Liderii PNL vor discuta despre candidatura preşedintelui Crin Antonescu la alegerile prezidenţiale din 2014, participarea PNL separat de PSD la europarlamentarele de anul viitor, regionalizarea şi impozitarea chiriilor, potrivit Digi 24.

Divergențele din cadrul Uniunii au avut în centru proiectul minier de la Roșia Montană. Crin Antonescu a spus nu exploatării, iar premierul Victor Ponta s-a arătat nehotărât, însă a decis să meargă la Roșia Montană să discute cu minerii blocați în subteran, reușind să-i convingă să renunțe la protest. Decizia premierul a generat o replică ironică din partea licerului PNL: "Chiar acum nu merg să discut, abia a muncit premierul aseară să îi scoată, dacă mă duc acum s-ar putea să intre la loc. Cred că nu e cazul să dramatizaţi, că la un moment dat am avut impresia că discutăm despre salvarea unor ostatici prinşi de terorişti sau despre nişte oameni. Doamne ferește, salvaţi dintr-o surpare de mină".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel