Data actualizării:
Data publicării:

Ședința Birourilor Permanente, amânată din nou. SRS: Cîțu nu va demisiona. Este încurajat chiar de Orban

Autor: Ema Apostu | Categorie: Politica
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Guvernul României
Sursa foto: Facebook Guvernul României
Ședința Birourilor Permanente a fost amânată din nou, din lipsă de cvorum. Au fost prezenți doar 12 membri din cei 14 necesari pentru a se putea ține ședința.  

UPDATE: "Din nou, nu am avut cvorum la ședința Birourilor Permanente Reunite în care trebuia să stabilim calendarul moțiunii de cenzură. Au lipsit din nou liderii PNL și PSD. Pare că USL revine în forță. Domnule Ciolacu, nu era vorba că abia așteptați să îl dați jos pe Florin Cîțu din fruntea Guvernului? P.S. Mai încercăm o dată, luni la 12:00", a transmis Ionuț Moșteanu.

_________________________________________________________________________

Nu a existat nici astăzi cvorum de şedinţă pentru că nici astăzi parlamentarii PNL nu au fost prezenţi. A fost convocată o nouă şedinţă pentru luni, la ora 12.00, potrivit Antena 3. Se va face din nou o încercare - a treia mai exact - de convocare a Birourilor Permanente, la propunerea lui Ludovic Orban.

Ce spune Sorin Roșca Stănescu

"Este o criză politică reală pentru că, în curând, nu vom mai avea un guvern, chiar dacă va rămâne în picioare Cîțu şi va fi ţinut pe pilot automat, până la sfârșitul lunii septembrie, de către Klaus Iohannis ca să câştige alegerile interne de partid. Guvernul nu va mai avea suficiente împuterniciri pentru a administra ţara. Lucrurile vor merge şi mai rău, până când va fi identificată o soluţie de nou guvern", a spus jurnalistul Sorin Roşca Stănescu, la Antena 3.

"Avem certitudinea că Florin Cîțu nu va demisiona. El este încurajat chiar de adversarul său intern, de Ludovic Orban. Este încurajat în acest sens de a nu demisiona şi de către președintele Klaus Iohannis. Preşedintele, prin tot felul de tertipuri, va trage de timp astfel încât să îi ofere posibilitatea lui Cîțu să câştige alegerile interne. Dacă nu va mai fi prim-ministru, să zicem, într-o săptămână, în zece zile, nu mai are nicio şansă de a câştiga în faţa lui Ludovic Orban, pentru că el a reuşit să întoarcă scorul doar promiţând marea cu sarea primarilor locali", a mai spus Sorin Roşca Stănescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel