Secretul tinereții fără bătrânețe: Vă vine să credeți că bărbatul din imagine are 60 de ani? Ce mănâncă omul care nu vrea să audă de botox
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Descriere foto: FOTO FACEBOOK Chuando Tan
Descriere foto: FOTO FACEBOOK Chuando Tan
Toți ne dorim să arătăm tineri în ciuda vârstei din buletin.

Dar foarte puțini reușesc acest lucru. 

Industria frumuseții se străduiește mereu să descopere secretul care să mențină tinerețea pentru totdeauna, iar sute de companii caută să ofere soluții miraculoase. Cu toate acestea, pare că cineva a reușit deja să învingă trecerea implacabilă a timpului.

Chuando Tan și-a început cariera ca model în anii '80, dar și-a descoperit pasiunea pentru fotografie câțiva ani mai târziu. A început să-și împărtășească lucrările pe rețelele sociale, iar ceea ce a urmat a fost cu adevărat uimitor.

Cu toate că a trecut deja de pragul celor 50 de ani și se apropie de 60, aspectul său este unul care sfidează orice așteptare. În loc să arate ca un bărbat de vârsta sa, Tan păstrează o aparență de tânăr de doar 20 de ani. Dat fiind că s-a născut în Singapore pe 3 martie 1966, acesta este un fapt cu adevărat remarcabil.

Dar cum a reușit să învingă trecerea timpului? Ce mănâncă și cum trăiește aflați pe Spectacola.ro:

https://www.spectacola.ro/secretul-barbatului-care-are-60-de-ani-dar-arata-de-20-ce-mananca-omul-care-nu-suporta-procedurile-cu-botox_38641.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel