Secretul șocant al iubitei lui Hitler, Eva Braun
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Liderul nazist Adolf Hitler a rămas în istorie ca cel mai mare criminal al tuturor timpurilor, fiind arhitectul Holocaustului, însă abia acum s-a descoperit un secret teribil despre amanta sa, Eva Braun, care i-a fost și soție doar 40 de ore. 

Potrivit Daily Mail, Eva Braun, care i-a fost amantă timp de 12 ani Führer-ului Germaniei, cel care a exterminat șase milioane de evrei în lagărele morții de la Auschwitz, Chełmno, Majdanek, Treblinka și în ghetoul din Varșovia, ar fi avut origini evreiești.

Oamenii de știință au ajuns la această concluzie pe baza examinării ADN-ului extras din părul Evei Braun găsit într-o perie  care i-ar fi aparținut acesteia. În testul ADN s-a identificat o secvență care a fost pasată pe linia maternală grupului N1b1, despre care se spune că este puternic asociată cu evreii Ashkenazi, care alcătuiesc 80 la sută din populația globală de evrei.

Mare parte dintre acești evrei din Germania s-au convertit la catolicism în secolul al XIX-lea. 

Firele de păr examinate au provenit de la o perie cu monogramă aurită, găsită la domiciliul bavarez al cuplului în 1945 de către un ofițer de informații al SUA. În 1970, fiul ofițerului a vândut peria de păr lui John Reznikoff, de la care Mark Evans a cumpărat opt fire de păr din perie pentru suma de 1.200 de lire.

Testele ADN vor fi finalizate săptămâna viitoare, când vor fi date și publicității.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel