Secretul lui David Beckham. Cum se menține tânăr
Data publicării:
Autor: Emanuel Baran
WhatsApp
În familia fotbalistului David Beckham toată lumea face mișcare, iar programul zilnic include jogging către școală. Traseul măsoară aproximativ 5 kilometri și este parcurs de David Beckham și de fiii lui, Cruz (13 ani) și Romeo (16 ani).

David Beckham are 43 de ani și s-a filmat zilele trecute pe Instagram în timp ce făcea jogging alături de băieții lui. În filmare, David Beckham se amuză și își întreabă fiii câți kilometri au alergat astăzi. Amândoi băieții sunt în formă maximă și povestesc faptul că zilnic aleargă spre școală alături de tatăl lor.

Cum și soția lui David Beckham, Victoria, are un regim de viață dinamic, ea și-a dezvăluit „dieta foarte disciplinată”. Victoria Beckham susține că are așteptări mari de la corpul ei și că pentru asta alege să consume doar alimente sănătoase, ceea ce îi dă o stare de bine și o face fericită.

Soția lui David Beckham aleargă dis de dimineață

Victoria Beckham se trezește în fiecare dimineață la 5.30 și merge direct pe banda de alergare, unde combină alergarea cu jogging și urcatul în pantă. „Este singurul moment când am timp să mă uit la TV și atunci urmăresc filme documentare. Am 44 de ani, patru copii, muncesc mult și călătoresc. Pentru a putea face tot ce trebuie și ce vreau, mănânc sănătos și fac mișcare”, spune artista.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel