Secretul din portofelul tău. Lidia Fecioru: Ce să faci pentru a atrage banii și norocul
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 26 noi 2022, 22:31
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Nu ţine un portofel murdar sau tocit, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

„Contează foarte mult culoarea portofelului. Să începem cu acel bileţel, pe care să scriem o rugăciune pe care să o punem în portofel. Nu trebuie să păstrăm chitanţe, cărţi de vizită vechi, sau bonuri, portofelul este pentru bani. Banului îi place ordinea”, a zis Lidia Fecioru.

„Nu ţine un portofel murdar sau tocit. Trebuie să fie schimbat. El poate spune foarte multe despre atitudinea despre bogăţie şi despre abundenţă”, a subliniat Lidia Fecioru. 

„Trebuie învăţată chestia asta ca să eliminăm blocajele. Dacă s-a rupt, trebuie schimbat. Trebuie să mai punem şi o dorinţă acolo. Să transferăm din energia noastră. Dumnezeu nu ne vrea nici proşti, nici săraci”, a spus Lidia Fecioru în cadrul unei ediții a emisiunii „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3.

Vezi și: Horoscop rune 28 noiembrie - 4 decembrie 2022. Voropchievici: Vești foarte bune pentru Leu, Rac, Berbec. Mari schimbări pentru Taur

Citește și...

Numerologul Mihai Voropchievici îți explică dacă ai linia divorţului în palmă

Numerologul Mihai Voropchievici a explicat cum se poate recunoaşte linia divorţului din palmă.

„Dacă ai linia divorţului în palmă, poţi să te dai în stânga şi în dreapta, că tot acolo ajungi. Ce îţi este scris în frunte îţi este pus. Sunt lucruri care nu se schimbă", a spus numerologul Mihai Voropchievici în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3.

Cum arată linia divorţului din palmă, potrivit lui Mihai Voropchievici

„Linia divorţului este ca un arc de cerc. Trece peste linia vieţii şi a capului şi tinde să se ducă spre linia inimii. Dacă ai acest arc de cerc, ori pe stânga ori pe dreapta, automat spunem că este mâna omului care va divorţa”, a spus Mihai Voropchievici.

„Niciodată nu devine proeminentă. Atunci când apar într-un cuplu certuri, apare şi linia. În anumite zone apare ca marcaj şi o linie a căsătoriei. Cei care o au sub degetul mic sunt cei care îşi cam bat joc de căsnicie sau partener.

Numerologul Mihai Voropchievici a interpretat, tot în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3, topul celor mai frecvente vise. „Mai vin la mine doamne şi domni care se înspăimântă de ceea ce au visat. (...) Sunt şi oameni care visează bani. Dacă te visezi bogat, este posibil să devii sărac. Argintul este benefic. Lingoul de aur înseamnă că vei primi ajutor de la un bărbat. Visul în care găseşti o comoară prevesteşte că vei deveni un om bogat. Punga este semn de speranţă. Moneda veche arată bani câştigaţi uşor. Una de aur înseamnă om binevoitor. Mai există ceva foarte important, atunci când visezi grămezi mici de bani, înseamnă certuri. Când visezi bancnote, înseamnă că urmează să câştigi ceva, chiar dacă e cu venit sau nu”, a mai precizat numerologul Mihai Voropchievici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?