Secretul din portofelul tău. Lidia Fecioru: Ce să faci pentru a atrage banii și norocul
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 04 aug 2022, 20:35
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Nu ţine un portofel murdar sau tocit, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

„Contează foarte mult culoarea. Să începem cu acel bileţel, pe care să scriem o rugăciune pe care să o punem în portofel. Am mai arătat noi acea bancnotă pe care o punem în portofel. Nu trebuie să păstrăm chitanţe, cărţi de vizită vechi, bonuri. Portofelul este pentru bani. Banului îi place ordinea. Dacă găseşte dezordine, nu îi place. Să nu fie deteriorat sau rupt. Nu ţine un portofel murdar sau tocit. Trebuie să fie schimbat. El poate spune foarte multe despre atitudinea despre bogăţie şi despre abundenţă”, a spus Lidia Fecioru. 

„Trebuie învăţată chestia asta ca să eliminăm blocajele. Dacă s-a rupt, trebuie schimbat. Trebuie să mai punem şi o dorinţă acolo. Să transferăm din energia noastră. Dumnezeu nu ne vrea nici proşti, nici săraci”, a spus Lidia Fecioru în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3.

Vezi și: Bucurie pentru Berbec, aspecte favorabile pentru Balanță și Scorpion, vești mai neplăcute pentru Capricorn și Pești

Locurile din casă unde e bine să aşezăm plantele: Să evităm feriga

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit despre cele mai importante locuri din casă unde trebuie să aşezăm plantele.

„Plantele ne ajută să avem mai puţină anxietate şi mai puţin stres, de aceea este bine să avem plante în casă. Ne ajută să fim mai concentraţi şi mai creativi. De pildă, unde avem un cactus la birou, chiar atrage energia negativă şi e bine să îl ţinem lângă calculator”, a spus Lidia Fecioru.

„În baie trebuie să existe o plantă care este în formă de arbust, cum ar fi bonsaiul, bambusul, chiar şi ficus. Deci planta din baie este bine să fie sub formă de arbust. În dormitor, se spune că nu trebuie să existe plante, pentru că fură oxigenul din cameră. Şi de aceea e bine, dacă avem o plantă şi vrem noi să o mutăm dimineaţa şi să o scoatem seara din dormitor, e treaba noastră. Trebuie să ne uităm că sunt şi plante care ajută şi care produc oxigen. Plantele cu frunză cărnoasă produc oxigen. Şi putem să punem o plantă de acest gen în dormitor, cum ar fi aloe.

În sufragerie trebuie să punem arbuşti, deci plantele mai măricele, cum este şi papirus, care are frunza ascuţită. Se aşează, de obicei, în colţurile camerelor, adică în colţurile sufrageriilor”, a spus Lidia Fecioru la Antena 3.

„Este bine să evităm feriga. Nu este bine să o ţinem în casă. Cel mai bine este să o plantăm afară, în grădină. (...) În bucătărie sunt ghivecele mititele, cu tot felul de plante. Putem pune şi busuioc, cimbru, levănţică, şi chiar un pomuleţ cu frunze de dafin, pentru că rezistă  la întuneric, la umiditate. Noi în bucătărie facem aburi când gătim şi, când sunt plante, ele curăţă foarte bine aerul în bucătărie. Se spune că trebuie să fie puse în partea de sud şi de nord”, a mai spus Lidia Fecioru.

Amintim că numerologul Mihai Voropchievici a interpretat, tot în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3, topul celor mai frecvente vise. „Mai vin la mine doamne şi domni care se înspăimântă de ceea ce au visat. (...) Sunt şi oameni care visează bani. Dacă te visezi bogat, este posibil să devii sărac. Argintul este benefic. Lingoul de aur înseamnă că vei primi ajutor de la un bărbat. Visul în care găseşti o comoară prevesteşte că vei deveni un om bogat. Punga este semn de speranţă. Moneda veche arată bani câştigaţi uşor. Una de aur înseamnă om binevoitor. Mai există ceva foarte important, atunci când visezi grămezi mici de bani, înseamnă certuri. Când visezi bancnote, înseamnă că urmează să câştigi ceva, chiar dacă e cu venit sau nu”, a zis numerologul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?