Secretele de frumusețe ale Paulei Seling!
Data publicării:
Autor: Dana Popa
WhatsApp
Paula Seling este o artistă care nu face exces de machiaj și haine scumpe.

Vedeta are un ritual de frumusețe bine stabilit, care nu implică costuri exagerate, nu-i place să meargă la cumpărături și este cât se poate de normală față de celelalte artiste care nu concept să iasă din casă în haine sport sau fără pic de make-up și o geantă extravagantă. Iată ce confesiuni a făcut Paula Seling pentru DC NEWS!

- Care sunt trucurile tale de beauty sau ritualurile pe care le urmezi zi de zi cu sfințenie?

Mă demachiez, mă machiez mai rar, iar când o fac, neprofesional, mă machiez cu produse naturale, mi-am cumpărat un fond de ten special cu care mă machiez, sau pur și simplu, nu mă machiez. Seara și dimineață mă dau cu o cremă cu lăptișor de matcă, îmi fac uleiuri de corp din ulei de măsline presat la rece în care pun vitamina C, colagen și vitamina A, mănânc sănătos, dorm cât am nevoie.

(oar_w460)

- Ai un păr lung și bogat! Cum îl menții așa de frumos?

Îl spăl de două, trei ori pe săptămână, îl descâlcesc ud, după ce îl dau cu tratament sau balsam. Folosesc uleiuri naturale pentru vârfuri și evit să îl coafez cu produse ce l-ar putea afecta (placă, ondulator).

- Știu că ai un program încărcat de concerte și drumuri prin țara și în străinătate. Cum îi faci față? De unde îți iei energia?

Din somn:) Ies în curte, mă plimb, ies în parc, citesc, mă plimb cu bicicleta, cu trotineta, mă uit la filme.

- Ești adepta shoppingului intens?

Nuuuuuu...nu-mi place să merg la cumpărături deloc, de aceea comand online lucrurile de care am nevoie. Dacă sunt nevoită să merg la cumpărături este un efort după care am nevoie de odihnă...Nu-mi place...

- Care sunt piesele tale de rezistentă din garderobă?

Câteva rochii pe care le pot purta oricând, arată bine și îmi vin bine, câțiva pantofi pe care îi am de multă vreme, superbi, primiți de la prietenul meu Răzvan Sanda, costumele populare, maramureșene, primite de la mama mea, câteva din ele fiind chiar cusute și brodate de ea, după modelele ei. Am multe ii care se potrivesc oriunde, oricând, la orice gen de ținută.

- Ce nu ai purta niciodată din punct de vedere vestimentar? Ce stil te reprezintă de fapt?

Nu îmi dau seama ce nu aș purta...Probabil pantofii cu blană, mi se păr ciudați... Mă reprezintă stilul clasic elegant, însă mă simt bine și sport.

(oar_w460)

- Ce noutăți pregătești pe plan muzical? Și cu cine?

Sunt în lucru la noul album, am înregistrat un album de colinde cu Corul Vovidenia, la Neamț. 

- Ai făcut vreodată compromisuri pentru carieră?

Cred că poate fi considerat un compromis faptul că petrec mai puțin timp cu părinții mei și fratele meu iar vacanțe...am avut trei zile în ultimii ani, în Grecia, pentru că în rest, am muncit.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel